Print Friendly, PDF & Email

Miturut syarat-syarat Pasal L. 1152-2 saka Kode Tenaga Kerja, ora ana karyawan sing kena sanksi, dipecat utawa dadi subyek tindakan diskriminatif, langsung utawa ora langsung, khususe babagan remunerasi, pelatihan, pengangguran maneh , tugas, kualifikasi, klasifikasi, promosi profesional, transfer utawa nganyari kontrak, amarga nandhang sangsara utawa nolak ngalami pelecehan moral sing bola-bali utawa amarga wis nyekseni tumindak kasebut utawa wis ana hubungane lan miturut syarat-syarat saka Artikel L. 1152-3, pelanggaran kontrak kerja sing ora ana gegayutane karo pranata kasebut batal.

Ing kasus sing diadili tanggal 16 September, sawijining karyawan sing nyewa dadi insinyur desain menehi kritik marang majikane amarga ora sah mbatalake dheweke saka tugas karo perusahaan klien lan durung nate menehi komentar marang dheweke. alasane. Dheweke nuduhake surat marang majikane yen dheweke nganggep awake dhewe "ing kahanan sing cedhak karo pelecehan". Uga liwat surat, perusahaan kasebut mangsuli manawa "komunikasi sing kurang utawa malah ora ana karo klien", sing "duwe pengaruh negatif tumrap kualitas pangiriman lan babagan tenggat wektu pangiriman", nerangake keputusan iki. Sawise pirang-pirang upaya sing ora diusahake dening majikan kanggo ngundang penjelasan karyawan

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Insta Begginer-Cara miwiti kanthi becik ing Instagram ing taun 2020