Print Friendly, PDF & Email

Negara darurat kesehatan lan langkah-langkah penahanan kanggo nglawan panyebaran pitakon Covid-19 marang 3,4 yuta perusahaan.

Apa bisa terus nggawa karyawane mulih? Nannies, pengasuh, pembantu rumah tangga, lsp. apa dheweke duwe hak mundur utawa duwe hak pengangguran sebagean? Ing kahanan apa? Mangkene jawaban kanggo pitakon sampeyan.

Apa karyawan omah bisa teka lan makarya kanggo sampeyan?

Nggih Konfigurasi ora ngalangi pegawe omah teka ing omah sampeyan (ing njaba jam yen kabeh lalu lintas bisa dilarang, mesthine). Yen teleworking ora bisa ditindakake, lelungan kanggo tujuan bisnis diidini. Pegawe sampeyan kudu duwe sertifikat babagan penghormatan lelungan sing luar biasa saben rawuh ing papan sampeyan uga bukti perjalanan bisnis sing kudu sampeyan ngrampungake. Dokumen pungkasan iki bener suwene kurungan.

Yen saiki, sampeyan kudu ngormati tumindak alangan sing disaranake panguwasa supaya njaga kesehatan lan keamanan karyawan sampeyan: aja ngencengi

maca  Entuk dhuwit sajrone 48 jam kanthi AI MARKETING