Print Friendly, PDF & Email

Ora ana sing suwe amarga lara: sebab dipecat

Sampeyan ora bisa nyingkirake karyawan amarga kondhisi amarga lara diskriminasi (Kode Buruh, seni L. 1132-1).

Kosok baline, yen salah sawijining karyawan nandhang absen bola-bali utawa ora ana maneh, pengadilan ngakoni yen bisa ngilangi dheweke kanthi rong syarat:

anané kasebut ngganggu fungsi perusahaan sing cocog (umpamane, kanthi kakehan gaweyan sing abot ing karyawan liyane, amarga ana kesalahan utawa telat sing kedadeyan, lsp); gangguan iki mbutuhake kabutuhan kanggo nyedhiyani panggantos permanen. Pengganti definitif karyawan sing lara: apa tegese iki?

Pengganti permanen karyawan sing ora ana ing penyakit, kudune ana pegawe eksternal ing CDI. Pancen, nyewa wong kanthi kontrak jangka tetep utawa kanthi sementara ora cukup. Kajaba iku, ora ana pengganti sing pasti yen fungsi pegawe sing lara ditrapake dening karyawan perusahaan liyane, utawa yen kerja kasebut disebarake ing sawetara karyawan.

Rekrutmen uga kudu ditindakake nalika tanggal cedhak dibubarake utawa ing wektu sing cukup sawise ...

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Upaya: pasuryan sing didhelikake saka teleworking