Print Friendly, PDF & Email

Kursus kasebut menehi jawaban kanggo macem-macem pitakonan sing bisa dijaluk nalika ngupayakake kanggo mbiayai inovasi:

  • Kepiye cara pendanaan inovasi?
  • Sapa aktor ing profesi iki lan pengaruh apa sing ditindakake ing proyek lan pangembangane? Kepiye carane ngerti risiko kasebut?
  • Kepiye proyek inovatif dievaluasi?
  • Apa pamrentahan sing cocog kanggo perusahaan sing inovatif?

Description

MOOC iki darmabakti kanggo inovasi pendanaan, masalah utama, amarga tanpa modal, ide, sanajan inovatif, ora bisa berkembang. Iki mbahas babagan cara kerjane, nanging uga spesifik, para pemain, uga pamrentahan perusahaan sing inovatif.

Kursus kasebut nawakake pendekatan praktis nanging uga refleksi. Sampeyan bakal bisa nemokake akeh testimoni saka para profesional, supaya video kursus bisa digambarake kanthi umpan balik.

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Pakaryan: apa perusahaan bisa nglarang nyandhang jenggot kanthi konotasi agama?