Print Friendly, PDF & Email

Rincian kursus

Apa sampeyan nate kesulitan mbujuk wong supaya nindakake sing paling apik? Kadhangkala angel kanggo ngganti pikirane wong liya. Sampeyan ora perlu ngancam, sampeyan duwe alat sing bisa digunakake. Ing latihan iki, John Ullmen nerangake babagan cara pengaruhe wong liya ing "tipping point of pengaruh", ngetrapake 18 metode sing validasi kanthi ilmiah. Apa sampeyan pengin menehi pengaruh ing kantor utawa omah

Latihan sing ditawakake ing Linkedin Learning nduweni kualitas sing apik. Sawetara wong ditawakake kanthi gratis sawise mbayar. Dadi, yen topik narik minat sampeyan ora ragu-ragu, sampeyan ora bakal kuciwa. Yen sampeyan butuh luwih akeh, sampeyan bisa nyoba langganan 30 dina kanthi gratis. Sanalika sawise ndhaptar, batal nganyari maneh. Sampeyan bisa yakin manawa sampeyan ora bakal dikenani biaya sawise masa uji coba. Kanthi sewulan sampeyan duwe kesempatan kanggo nganyari dhewe babagan akeh topik.

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Sinau jarak jauh: sing sinau rumus kompak menang