Baris subyek minangka aspek penting saka pesen profesional sing pengin dikirim liwat email. Supaya email sampeyan bisa nggayuh tujuane, baris subyek kudu narik perhatian sampeyan kanthi tepat. Akeh wong sing ora nganggep aspek email kasebut kanthi serius. Nyatane, sawetara wong mung ngirim email tanpa subyek lan ngarepake asil saka email kasebut! Nambahake baris subyek menyang email bisnis sampeyan dudu fitur opsional kanggo nulis email bisnis, iku minangka bagean penting.

Ayo dipikir cepet ing sawetara alasan ngapa email bisnis sampeyan pancene kudu obyek.

Nyegah email supaya ora dianggep ora disenengi

Email sing dikirim tanpa subyek bisa uga dikirim menyang folder spam utawa sampah. Iki rampung kanthi otomatis, wong ora njupuk pesen ing folder spam kanthi serius. Uga, umume wong sing bakal dikirimi email kerja sibuk banget kanggo mindhai folder spam. Yen sampeyan pengin email sampeyan diwaca, priksa manawa subyek email sampeyan wis ditetepake kanthi apik.

Nyegah pambusakan email sampeyan

Email tanpa subyek bisa dianggep ora pantes diwaca. Nalika wong mriksa email, bisa uga mbusak email tanpa subyek. Lan padha duwe alasan apik kanggo iku. Kaping pisanan, email bisa dianggep minangka virus. Paling email sensitif duwe baris subyek kosong; mulane, panampa sampeyan mung bisa mbusak kanggo nyegah virus saka ngetik kothak layang utawa komputer. Kapindho, email sing ora ana subyek bisa dianggep ora relevan karo panampa sampeyan. Amarga wis biasa ndeleng baris subyek luwih dhisik, sing tanpa baris subyek bakal dibusak utawa ora diwaca, amarga bisa uga dianggep ora relevan.

maca  Tambah efektifitas ing komunikasi tulis lan lisan

Njaluk manungsa waé panampa

Baris subyek email sampeyan menehi kesan pisanan marang mitra tutur sampeyan. Sadurunge mbukak e-mail, subyek ing prinsip nuduhake subyek menyang panampa lan bakal kerep nemtokake manawa e-mail dibukak utawa ora. Mula, fungsi utama baris subyek yaiku kanggo narik perhatian panampa supaya bisa mbukak lan maca email. Iki tegese baris subyek minangka salah sawijining faktor kunci sing nemtokake manawa email sampeyan diwaca utawa ora (jeneng lan alamat email sampeyan uga penting kanggo njamin iki).

Pentinge baris subyek ora bisa overstated. Nanging, ora mung duwe baris subyek ing email kanggo nyegah spamming utawa mbusak. Fokus ing baris subyek sing entuk gol sing dikarepake. Iki minangka baris subyek sing bakal menehi inspirasi kanggo panampa kanggo mbukak email, maca, lan tumindak.

Nulis baris subyek sing efektif

Saben email bisnis dirancang kanggo nggawe pengaruh ing pikirane panampa. Subyek sing efektif lan dirancang kanthi apik minangka titik wiwitan sing penting kanggo nggayuh tujuan kasebut. Ayo goleki dhasar nulis baris subyek sing efektif kanggo email bisnis.

Nggawe profesional

Gunakake mung basa resmi utawa profesional kanggo obyek sampeyan. Email bisnis biasane semi-formal utawa resmi. Iki tegese baris subyek sampeyan kudu nggambarake iki supaya email sampeyan katon profesional lan relevan.

Nggawe

Baris subyek sampeyan kudu dadi kapentingan kanggo panampa sampeyan. Sampeyan kudu dianggep relevan supaya email sampeyan bisa diwaca. Sampeyan uga kudu nggambarake tujuan email sampeyan kanthi bener. Yen sampeyan nglamar kerja, baris subyek kudu nyatakake jeneng lan posisi sing sampeyan lamar.

maca  Saben panampa duwe formula sopan sing cocog!

Cepet

Baris subyek email bisnis ora kudu dawa. Iku dimaksudaké kanggo njupuk manungsa waé panampa ing siji swoop. Suwe-suwe, dadi luwih ora nyenengake. Iki bakal nyuda kemungkinan maca. Panampa sing mriksa email ing piranti seluler bisa uga ora ndeleng kabeh baris subyek sing dawa. Iki bisa nyegah maca saka ndeleng informasi penting ing baris subyek. Mula, sampeyan kudu njaga baris subyek email bisnis kanthi ringkes supaya email sampeyan bisa diwaca.

Gawe akurat

Sampeyan uga penting kanggo nggawe topik sampeyan spesifik. Iku ngirim mung siji pesen. Yen email sampeyan dimaksudake kanggo ngirim pirang-pirang pesen (luwih disenengi), sing paling penting kudu dibayangke ing baris subyek. Yen bisa, email bisnis kudu mung siji topik, siji agenda. Yen perlu ngirim sawetara pesen menyang panampa, email sing kapisah kudu dikirim kanggo tujuan sing beda.

Aja tanpa kasalahan

Priksa manawa ana kesalahan gramatikal lan tipografi. Elinga, iki kesan pertama. Yen kesalahan gramatikal utawa tipografi katon saka baris subyek, sampeyan wis nggawe kesan negatif ing pikirane panampa. Yen email sampeyan wis diwaca, kabeh email bisa diwarnai kanthi tampilan negatif, mula sampeyan kudu nindakake proofreading lengkap babagan baris subyek sadurunge ngirim email bisnis.

maca  Carane cultivate kekuatan siji saka bebendhu?