Wong rentan sing berisiko ngalami infeksi Covid-19 sing serius, uga karyawan sing dadi wong tuwa bocah sing umur 16 taun utawa wong cacat sing dadi pengasingan, pengusiran utawa dhukungan saka omah, bisa uga ana ing sangisore kahanan tartamtu, entuk manfaat saka kegiatan sebagean.

Karyawan kasebut sing ora bisa nerusake kerja entuk bathi saka tunjangan kegiatan parsial sing disetel dadi 70% saka remunerasi referensi bruto diwatesi dadi gaji minimum 4,5 jam.

Nganti tanggal 31 Januari 2021, ing aplikasi rezim ukum umum, tingkat jam tunjangan kegiatan parsial sing dibayar dening Negara sampeyan yaiku 60%. Tingkat iki 70% kanggo sektor sing dilindhungi sing entuk manfaat saka kenaikan tarif tunjangan kegiatan parsial.

Ing tanggal 1 Februari 2021, tarif siji kudu ditrapake kanggo kabeh perusahaan tanpa preduli sektor kegiatane (hukum umum utawa sektor sing dilindhungi). Nanging langkah iki ditundha tanggal 1 Maret 2021.

Wiwit tanggal iki, tarif siji jam bakal ditrapake kanggo ngitung tunjangan kegiatan parsial. Tingkat siji iki disetel ing 60 ...

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Kerja ing Prancis A2-B1