Print Friendly, PDF & Email

Ngadhepi risiko sing disebabake dening krisis kesehatan ing lapangan kerja lan pelatihan, rencana investasi keterampilan regional ditandatangani ing antarane Negara Bagian lan Wilayah kanggo ndhukung lan nyepetake pangembangan pelatihan kejuruan ing tingkat lokal, tundhuk adaptasi kanggo nemokake tantangan Rencana pemulihan "Prancis Relance" lan rencana "1 wong enom, 1 solusi".

Rencana pemulihan nyatane nyipta 1 milyar euro kanggo ngiyatake lan ngembangake katrampilan para pekerja ing sektor-sektor janjeni kayata teknologi digital, transisi ekologis utawa uga kesehatan. Amplop anggaran iki nguatake dana sing dialokasikan kanggo pakta investasi ketrampilan regional (Pric).

 Ing wilayah Bourgogne-Franche-Comté
 Ing wilayah Normandia
 Ing wilayah New Aquitaine
 Ing wilayah Pays de la Loire
 Ing wilayah Provence-Alpes-Côte d'Azur

Nganyari artikel miturut tanggal mlebu amandemen ing wilayah kasebut.

Bourgogne-Franche-Comté

Liwat amandemen sing ditandatangani Januari 8 2021, Negara kasebut nandur modal meh 30 yuta euro ing Bourgogne-Franche-Comté - saliyane 252 yuta euro sing diinvestasikan ing pakta regional awal - kanggo ndhukung pelatihan para pemuda, pencari kerja lan karyawan ing reconversion kanggo perdagangan lokal sing dijanjekake (kulit barang, fotovoltaik, layanan kanggo

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Penipuan akun pelatihan pribadi (CPF): praktik paling apik kanggo diadopsi