Print Friendly, PDF & Email

Tutorial babagan perekam makro ing Excel.Pour démarrer avec des macros simples, pas besoin de connaître le Visual Basic. Excel intègre un outil d’enregistrement de vos actions qui les transforme en macros.

Temokake kurang saka 4 menit cara nggawe makro pisanan.

Tutorial Excel iki diproduksi ing versi 2007 nanging uga bisa digunakake ing taun 2003 uga ing taun 2010.

 

maca  Latihan karyawan, wiwitan nganyari profesional