Print Friendly, PDF & Email

Ing umur 27 taun, Caroline minangka wanita enom sing aktif, mantan asisten keperawatan sing wis diowahi dadi Asisten Sekretaris sawise latihan pelatihan setaun ing IFOCOP liwat program studi kerja. Ing pengawasan sing direkrut, Guillaume Mundt, dheweke nuduhake pengalaman karo kita.

Caroline, posisi apa sing saiki sampeyan jupuk?

Aku kerja dadi Asisten Sekretaris Saveurs Parisiennes, perusahaan katering kelas menengah cilik sing ana ing Eragny-sur-Oise (Val d'Oise). Ana 4 wong sing makarya ing perusahaan iki, didegake ing 2015 dening bosku, Guillaume Mundt, sing saiki ana ing sisihku.

Apa misi saben dinane?

Caroline: Kabeh sing nggambarake gambaran proyek tradisional Sekretaris-Asisten: akeh administrasi, sawetara akuntansi, hubungan pelanggan, perkara ukum ... Pakaryan kantor sing dakupaya nalika latihan maneh, lan sawise kerja pirang-pirang taun dadi pengasuh. Aku kudu ujar manawa aku seneng banget bali menyang irama kerja sing rutin, saiki sing cocog karo uripku pribadi. Aku ora mung seneng karo tugas iki, nanging uga 100% kompatibel karo urip kulawarga.

Guillaume: Saka rapat kaping pisanan, Caroline yaiku ...

maca  Tambah ing tunjangan kegiatan parsial lan sertifikasi sumpah: sektor kegiatan anyar sing gegandhengan