Print Friendly, PDF & Email

Kesepakatan kolektif: kasus lembur sing dienggo dening karyawan sing dibayar khusus saka tips

Karyawan kerja dadi koki de rang ing restoran (level 1, level II, kesepakatan kolektif kanggo hotel, kafe, restoran), minangka pambayaran kanggo persentase kanggo layanan kasebut.

Sawise dipecat, dheweke njupuk pengadilan industri kanggo kontes pecah iki lan utamane njaluk ngelingake babagan gaji kanggo lembur sing kerja.

Subyek kompensasi lembur kanggo karyawan sing dibayar kanthi persentase layanan ditangani ing artikel 5.2 amandemen n ° 2 tanggal 5 Februari 2007 sing ana gandhengane karo organisasi wektu kerja sing nyatakake:
« Kanggo karyawan sing dibayar kanggo layanan (…), remunerasi sing dipikolehi saka persentase layanan sing diwilang ing turnover dianggep bakal dibayar kabeh jam kerja. Nanging, perusahaan kudu nambah persentase layanan kanggo mbayar biaya tambahan (…) kanggo lembur sing dienggo.
Remunerasi karyawan sing dibayar kanthi persentase layanan sing dikompilasi kudu paling ora padha karo gaji referensi minimum amarga ngetrapake skala gaji lan amarga dawa kerja sing ditindakake, ditambah karo biaya tambahan sing gegandhengan karo jam kasebut.

 

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Kerjasama lan solidaritas: cybersecurity dibangun ing tingkat Uni Eropa