Print Friendly, PDF & Email

Kesepakatan kolektif: ngawasi beban kerja karyawan kanthi salah dina kanthi rutin

Karyawan, kolumnis ing perusahaan radio, wis nyekel tribunal industri sawise nyathet babagan kontrak kontrak kerjae diakhiri ing 2012.

Dheweke menehi kritik marang majikane amarga kegagalan babagan implementasi kesepakatan gumpalan tahunan ing sawetara dina sing ditandatangani. Mula, dheweke negesake manawa ora validitas, uga mbayar macem-macem jumlah, kalebu pangeling babagan lembur.

Ing kasus iki, perjanjian perusahaan sing ditandatangani ing taun 2000 nyedhiyakake kahanan khusus manajer kanthi paket dina. Kajaba iku, amandemen kesepakatan iki, sing ditandatangani ing taun 2011, nggawe perusahaan dadi tanggung jawab kanggo ngatur wawancara penilaian tahunan babagan: beban kerja, organisasi kerja ing perusahaan, artikulasi antarane kegiatan profesional lan urip pribadi karyawan, remunerasi pegawe.

Nanging, karyawan kasebut negesake manawa dheweke ora entuk manfaat saka wawancara babagan topik kasebut, saka 2005 nganti 2009.

Kanggo pihaknya, perusahaan kasebut mbenerake ngatur wawancara taunan iki kanggo taun 2004, 2010 lan 2011. Kanggo pirang-pirang taun, dheweke ngasilake bal menyang pengadilan karyawan, amarga yakin ...

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Manajemen Pasca-Covid