Print Friendly, PDF & Email

Pernyataan privasi iki pungkasan dianyari tanggal 28/06/2021 lan ditrapake kanggo warga negara lan warga permanen sing sah ing Wilayah Ekonomi Eropa.

Ing pernyataan privasi iki, kita nerangake apa sing ditindakake karo data sing dipikolehi babagan sampeyan https://comme-un-pro.fr. Disaranake sampeyan maca pratelan kasebut kanthi tliti. Ing proses, kita tundhuk karo sarat peraturan privasi. Iki tegese, antara liya:

  • kita kanthi jelas nunjukake tujuan kanggo ngolah data pribadi. Kita nindakake kanthi pratelan privasi iki;
  • kita target kanggo matesi koleksi data pribadi mung kanggo data pribadi sing dibutuhake kanggo tujuan sing sah;
  • luwih dhisik njaluk idin eksplisit kanggo ngolah data pribadi ing kasus sing mbutuhake idin;
  • kita njupuk langkah keamanan sing cocog kanggo nglindhungi data pribadi, lan kita mbutuhake pihak sing padha kanggo ngolah data pribadi kanggo kita;
  • kita ngajeni hak sampeyan kanggo ndeleng, mbenerake utawa mbusak data pribadi yen sampeyan njaluk.

Yen sampeyan duwe pitakon utawa pengin ngerti persis data sing disimpen, hubungi kita.

1. Tujuan, data lan periode retensi

2. Nuduhake bareng pihak liyane

Kita mung nuduhake data iki karo pemroses lan pihak katelu liyane sing kudu entuk idin saka subyek data. Iki gegayutan karo bagean ing ngisor iki:

Kontraktor Kontraktor

Pihak katelu

jeneng: Gampang
Pays: FRANCE
Tujuan: kemitraan bisnis
Data: Informasi sing ana gandhengane karo pandhu arah lan tumindak sing ditindakake ing situs mitra.

3. Cookies

Situs web kita nggunakake cookie. Kanggo informasi luwih lengkap babagan cookie, waca iki Kebijakan cookie

4. Statistik

Kita nglacak statistik anonim kanggo ngerti sepira kerepe lan cara pengunjung nggunakake situs web kita. Gawan alamat IP lengkap diblokir.

5. keamanan

Kita setya keamanan data pribadi. Kita njupuk langkah keamanan sing cocog kanggo matesi penyalahgunaan lan akses ora sah menyang data pribadi. Iki nggawe manawa mung wong sing prelu duwe akses menyang data sampeyan, akses menyang data dilindhungi lan langkah keamanan kita ditinjau kanthi rutin.

6. Situs web pihak katelu

Pernyataan privasi iki ora ditrapake kanggo situs web pihak katelu sing nyambung karo tautan ing situs web kita. Kita ora bisa njamin manawa pihak katelu kasebut ngatur data pribadi kanthi cara sing dipercaya utawa aman. Disaranake sampeyan maca laporan privasi situs web kasebut sadurunge digunakake.

7. Owahi pratelan privasi iki

Kita duwe hak kanggo ngowahi pernyataan privasi iki. Disaranake sampeyan ajeg konsultasi karo pernyataan privasi kasebut supaya bisa ngerti yen ana pangowahan. Kajaba iku, kita bakal aktif ngandhani manawa bisa.

8. Akses lan ngowahi data sampeyan

Yen sampeyan duwe pitakon utawa pengin ngerti data pribadi babagan sampeyan, hubungi kami. Sampeyan bisa ngubungi kita nggunakake informasi ing ngisor iki. Sampeyan duwe hak ing ngisor iki:

  • Sampeyan duwe hak ngerti sebabe data pribadi sampeyan dibutuhake, apa sing bakal kedadeyan lan suwene wektu disimpen.
  • Hak akses: sampeyan duwe hak ngakses data pribadi sing wis dingerteni.
  • Hak mbenerake: sampeyan duwe hak sawayah-wayah kanggo ngrampungake, mbenerake, mbusak data pribadi utawa diblokir.
  • Yen sampeyan menehi idin kanggo ngolah data, sampeyan duwe hak kanggo mbatalake idin iki lan mbusak data pribadi sampeyan.
  • Hak kanggo ngirim data: sampeyan duwe hak njaluk kabeh data pribadi saka kontrol lan ngirim kabeh menyang kontrol liyane.
  • Hak kanggo obyek: sampeyan bisa mbantah pangolahan data. Kita bakal tundhuk, kajaba ana sebab-sebab perawatan iki.

Priksa manawa sampeyan mesthi wis jelas babagan sapa sejatine sampeyan, supaya kita bisa yakin manawa ora ngowahi utawa mbusak data wong sing salah.

9. Gawe komplain

Yen sampeyan ora wareg karo cara ngatasi (keluhan babagan) pangolahan data pribadi, sampeyan duwe hak ngirim keluhan karo panguwasa perlindungan data.

10. Petugas proteksi data

Petugas perlindungan data kita wis pangguna karo panguwasa perlindungan data ing negara anggota UE. Yen sampeyan duwe pitakon utawa panjalukan babagan pernyataan privasi iki utawa kanggo Petugas Perlindhungan Data, sampeyan bisa ngubungi Tranquillus, liwat utawa tranquillus.france@comme-un-pro.fr.

11. Rincian kontak

comme-un-pro.fr
.
France
Situs web: https://comme-un-pro.fr
email : tranquillus.france@comme-un-pro.fr
Nomer telpon:.