Print Friendly, PDF & Email

Wiwit tanggal 1 Maret, kabeh nom-noman ing sangisore 26 (ing umur 30 taun kanggo wong sing ora duwe kabisan), sing ora duwe latihan utawa kerja sajrone pirang-pirang wulan, bakal entuk manfaat saka Kontrak Keterlibatan Pemuda karo Misi Lokal utawa agensi karyawan Pôle: support intensif kanggo mbangun project profesional sing, nemokake
dagang, latihan lan golek proyek.

Kontrak Keterlibatan Pemuda minangka dhukungan pribadi lan intensif kanggo ngidini wong enom sing ora duwe lapangan kerja utawa pelatihan mlebu ing jagad kerja kanthi luwih cepet.

Ing ringkesan:
Apa Kontrak Keterlibatan Pemuda?
Sapa wong enom prihatin?
Piranti sing ditawakake ing saindhenging wilayah
Kursus khusus kanggo wong enom sing paling diganggu
Peran penasihat ing Kontrak Engagement Pemuda
Komitmen timbal balik
Aplikasi kanggo nggampangake pemantauan lan otonomi para ahli waris
Peranan pusat perusahaan ing jalur enriching
Kepiye entuk manfaat saka Kontrak Keterlibatan Pemuda?
Kampanye komunikasi kanggo ngandhani wong enom

pdf Press kit - Peluncuran Kontrak Keterlibatan Pemuda Unduh (45.9 MB)

maca  Rencana tabungan karyawan: langkah utama ukum ASAP