Print Friendly, PDF & Email

Perusahaan kanthi 50 nganti 250 karyawan mung duwe sawetara dina kanggo ngetung indeks kesetaraan jender. Alat iki, digawe ing framework undang-undang tanggal 5 September 2018 kanggo kebebasan milih masa depan profesional, ngidini para pengusaha ngukur posisi dheweke ing bidang kasebut.

Ing wujud skor saka 100, indeks kasebut diwangun saka patang kritéria - lima kanggo perusahaan kanthi luwih saka 250 karyawan - sing netepake ketimpangan antarane wanita lan pria: jurang bayaran (40 poin), bedane distribusi kenaikan taunan (20 poin), jumlah karyawan mundhak nalika bali saka cuti bersalin (15 poin), papan wanita ing antarane 10 gaji paling dhuwur (10 poin) lan, kanggo perusahaan ing luwih saka 250 karyawan, bedane ing distribusi promosi (15 poin).

Les UKM paling ora ana 50 karyawan ont jusqu’au 1er mars pour le publier sur leur site Internet et le communiquer à leur Comité social et économique (CES) ainsi qu’à l’inspection du travail (Direccte ou Dieccte). Cette obligation concerne les entreprises d’au moins 1

maca  Luwih becik nyebutake sampeyan nganggo basa Prancis (ing sekolah).