Print Friendly, PDF & Email

AFEST + bonus Perusahaan sampeyan melu pelatihan ing modhal AFEST (Work Situation Training Action), Elle mupangat saka: Pembiayaan remunerasi karyawan magang, akses FESTeur Bukak kanggo tumindak latihan individu miturut rencana pangembangan katrampilan (ing watesan dana sing kasedhiya)   Concretely, OCAPIAT mbayar maneh perusahaan sampeyan kanggo gaji karyawan sing sinau kanthi watesan dobel 12 € / jam lan 1000 € saben karyawan lan saben taun. Kanggo ngerti luwih lengkap: Ing pendanaan iki, konsultasi karo kertu presentasi utawa hubungi penasihat OCAPIAT sampeyan. Babagan AFEST lan utawa entuk bathi saka dhukungan kanggo desain AFEST ing perusahaan sampeyan, bukak artikel wektu AFEST.

Panjaluk ora bisa ditindakake kanggo tumindak sing dibiayai miturut skema BOOST'Compétences.

Bonus AFEST ora kalebu suplemen mekanisme liyane ing penawaran investasi tartamtu.

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Mbangun kapercayan