Print Friendly, PDF & Email

Kanggo entuk bathi saka dana latihan kanggo para karyawan uga kabeh dhukungan, lan sadurunge ngirim panjaluk dhukungan, perusahaan sampeyan kudu ndhaptar layanan.

Kanggo nggampangake prosedur administrasi mbesuk, OCAPIAT nembe nggawe formulir sing gampang diisi. Penting kanggo nggawa SIRET sampeyan.

Banjur klik ing link ing ngisor iki kanggo ngakses formulir: https://www.ocapiat.fr/demande-enregistrement-entreprise/

Sampeyan bakal nemokake formulir iki ing ALAT.

Kepiye mengko?

OCAPIAT bakal validasi registrasi perusahaan sampeyan. Sampeyan bakal nampa a email (ing alamat sing dilebokake ing kolom "kontak utama" ing formulir) ngajak sampeyan ngrampungake nggawe ruang pangguna sampeyan ing extranet sampeyan supaya bisa njaluk panjaluk dhukungan.

Sapa sing prihatin?

Yen sampeyan durung nate mbayar kontribusi hukum kanthi langsung lan ora nate nelpon OCAPIAT ing jaman kepungkur (utawa bagean sadurunge OPCALIM, FAFSEA utawa PCMCM AGEFOS-PME gabung karo OCAPIAT ing wulan April 2019), banjur perusahaan sampeyan (utawa klien sampeyan yen sampeyan dadi firma akuntansi) durung bisa didaftar dening SIRET sampeyan.

Sapa sing ora kena pengaruh?

Perusahaan apa wae sing wis ngubungi SIRET menyang OCAPIAT.
Minangka pangeling, kanggo

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Koleksi matématika: 3- Nomer Komplek