Print Friendly, PDF & Email

IFOCOP ngluncurake formula kompak ing wulan April pungkasan: tawaran pelatihan anyar adhedhasar pembelajaran jarak jauh (3 wulan) banjur aplikasi ing perusahaan (2,5 wulan). Siswa pisanan mung ngrampungake babagan teori. Nalika magang diwiwiti, dheweke bali menyang keuntungan saka penawaran formula iki, ing wektu sing dioptimalake, sertifikasi level 6 RNCP sing diakoni dening Negara.

 

Latihan ulang utawa pangembangan profesional ing wektu sing dioptimalake

Ditampa kanggo para siswa nganggo Bac + 2, formula kompak IFOCOP ngidini nyiapake pelatihan ulang utawa pengembangan profesional ing wektu sing dioptimalake. Iki sing nggawe percoyo khusus Estelle D., 40, sing wis pengalaman bertahun-tahun dadi pembeli lan manajer pembelian, njupuk kauntungan saka CSP kanggo latihan lan dadi manajer QHSE. " Aku kepengin cepet-cepet bali, mula latihan iki cocog kanggo proyek pelatihan ulang, nerangake wong wadon enom. Iki kalebu magang ing perusahaan, sing uga menehi legitimasi kanggo majikan mbesuk tinimbang latihan sing mung teori. »Sajrone latihan, Estelle D. duwe Valérie S minangka kanca sakelas. Ing umur 55, karyawan klompok iki

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  16 | Yen ana kacilakan ing papan kerja, sapa sing nyatakake kacilakan kasebut?