Print Friendly, PDF & Email

IFOCOP ngluncurake kursus diploma kompak anyar sing kasusun saka telung wulan kursus online 100% uga magang loro lan setengah wulan. Amanda Benzikri, Direktur Strategi lan Manajemen SDM ing Déclic RH, nerangake kepiye jinis latihan jarak iki, nanging diawasi banget dening pelatih ahli, cocog karo ekspektasi para rekrut saiki.

IFOCOP: Sawise entuk bathi saka kursus kompak lan diploma sing disedhiyakake dening organisasi kayata IFOCOP, apa sampeyan dadi aset ing CV calon? Nopo nopo

Amanda Benzikri: Iki pancen dadi aset. IFOCOP minangka organisasi sing diakoni, sing wis pelatihan kanthi tatap muka wiwit pirang-pirang taun saiki, kanthi pamicara sing dinamis lan kompeten, sing bakal bisa adaptasi karo jarak lan ngrangsang peserta. Nanging latihan ora kabeh, lingkungan uga "katrampilan alus" para calon uga prelu.

IFOCOP: Apa komplementaritas ing antarane piwulang teoritis lan praktis nduwe bedane dibandhingake karo pelatihan liyane sing luwih tradisional, nanging uga luwih teori?

Amanda Benzikri: Pancen! Saiki, katrampilan interpersonal, prigel lan katrampilan nggoleki informasi penting banget karo ilmu akademik. Calon sing wis ngetutake kursus nggabungake teori

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Teleworking: apa dendha kanggo perusahaan?