Print Friendly, PDF & Email

Presentasi kerangka kerja umum frank, "frank jobs +" kanggo para muda ing umur 26 taun lan eksperimen ing wilayah Reunion


1.1 Apa prinsip panggunaan gratis?

Lowongan kerja gratis minangka skema pitulung karyawan sing tujuane kanggo nanggepi ketimpangan sing dialami sawetara warga negara kita: kanthi kualifikasi sing padha, umur lan jalur karir, pancen luwih angel kanggo warga kabijakan prioritas kabijakan kutha (QPV).
Intine sederhana: lowongan kerja mbukak kalebu pitulung finansial sing dibayar kanggo perusahaan swasta (perusahaan, asosiasi) sing merekrut wong sing golek kerja utawa wong enom sing diikuti karo misi lokal sing manggon ing QPV, kanthi kontrak. durasi tanpa wates (CDI) utawa kontrak jangka tetep (CDD) paling ora nem wulan.

Kanggo kontrak permanen, pitulungan kasebut mbayar € 5 saben taun suwene telung taun, luwih saka € 000 saben taun luwih saka rong taun kanggo kontrak jangka tetep paling ora nem wulan. Antarane 2 Oktober 500 lan 15 Januari 2020, ing kerangka penyebaran "pegawean Franc +", jumlah ...

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Kiriman, Ringkesan lan Nomer ing Tembung