Print Friendly, PDF & Email

Apa strategi lan kanggo apa? Apa sing strategis saiki? Kepiye carane ngerti masalah internasional kontemporer utama? Kepiye cara nganalisa kahanan strategis? Kepiye carane mutusake ing mangsa sing durung mesthi?

Luwih saka telung puluh kapribaden, peneliti, guru, praktisi pitakonan strategis, bakal nuntun sampeyan ing bayangan kanthi ngandelake kasus konkrit lan lambang sing ditarik saka macem-macem lapangan pitakonan strategis: dhasar refleksi strategis, pitakonan politik-militer, strategi internasional adegan, Ancaman kontemporer… Pilihan pedagogi kanthi conto iki ndadekake perspektif teoritis sing diwulangake kanthi tradisional.

Sawise rampung kursus iki, sampeyan bakal duwe pangerten sing luwih apik babagan masalah sing penting kanggo masyarakat kita. Sampeyan uga bakal bisa luwih mbedakake apa uneg-uneg wektu dawa lan apa uneg-uneg wektu cendhak, kanggo ngurutake antarane penting lan sekunder, utamané ing massa owahan saka informasi sing kita kabeh nampa saben dina, kanggo prioritize kapentingan saka macem-macem aktor melu. . Sampeyan bakal bisa ngembangake kothak maca lan analisis dhewe, njupuk perspektif sing dibutuhake babagan kahanan lan sijine menyang perspektif kanggo nggawe keputusan sing paling apik.

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Ventilasi buatan: dhasar