Print Friendly, PDF & Email

MOOC Our Planet ngajak para siswa nemokake utawa nemokake maneh sejarah geologi Bumi ing tata surya. Tujuane yaiku kanggo nyedhiyakake seni kawruh babagan subyek, lan kanggo nuduhake yen asil tartamtu bisa digayuh, pitakonan tingkat pertama isih muncul.

MOOC iki bakal fokus ing papan sing dikuwasani planet kita ing tata surya. Iki uga bakal ngatasi skenario sing saiki disenengi kanggo nerangake pembentukan planet kita luwih saka 4,5 milyar taun kepungkur.

Kursus kasebut banjur bakal nampilake Bumi geologi sing wis adhem wiwit lair, sing ndadekake planet iki isih aktif nganti saiki, uga dadi saksi kegiatan iki: lindhu, vulkanisme, nanging uga medan magnet bumi. .

Iki uga bakal ngrembug babagan aktivitas geologi planet kita, sing nggambarake aksi pasukan gedhe sing mbentuk Bumi kaya sing kita kenal.

Pungkasan, kursus iki bakal fokus ing Bumi ing sangisore segara, lan ing dhasar samodra sing ndhelikake kegiatan biologis sing sugih banget, sing takon babagan kemungkinan urip ing kilometer pertama Bumi sing padhet.

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Alfabet lan angka Inggris