Print Friendly, PDF & Email

Gunakake OneDrive karo Office 365 kanggo nyimpen, ngamanake, lan nglindhungi folder lan file sampeyan. Dokumen, gambar, lan data liyane bisa dituduhake, diowahi utawa dipindhah liwat platform. Uga kerjakake karo wong liya ing dokumen lan edit bareng saka kabeh piranti kayata smartphone, komputer utawa peralatan liyane. Sanajan nganggo sambungan web winates, sinkronisasi bakal ngidini sampeyan nerusake tumindak ...

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Topeng ing bisnis: nolak nganggo bakal diukum