Print Friendly, PDF & Email

 

Meh penting, Microsoft PowerPoint wis mesthi diinstal ing komputer. Iku piranti lunak slide slide sing paling akeh digunakake ing saindenging jagad. Ing rapat-rapat karo kolega utawa ing ngarep klien. Sampeyan bisa uga mbutuhake aplikasi iki kanggo nggambarake titik sampeyan. Ora ana sing luwih becik supaya para penonton sampeyan ora waspada tinimbang presentasi sing apik. Gabungan teks, video lan gambar sing padha harmoni. Nggunakake trampil Microsoft PowerPoint. Sampeyan bakal bisa nguwasani konten lan uga wujud. Campur tangan sampeyan bakal entuk bobot tambahan. Informasi paling apik sing ditampilake ing mode apa wae ora bakal bisa narik perhatian.

Apa fitur utama Microsoft PowerPoint?

Kanggo ngidini sampeyan ngasilake presentasi ing level profesional. Kabeh muter kanthi "Slides" ing PowerPoint. Iki carane menehi jeneng ing saben kaca utawa geser. Kabeh unsur multimedia lan ditulis sing bakal diklumpukake dadi siji. Kanggo entuk asil sing dikarepake. Sampeyan duwe kamungkinan kanggo nyetel rinci babagan saben obyek ing dokumen kasebut. Kaya piranti lunak liyane ing Suite Office. Sampeyan bakal nemokake sawetara tab sing disebarake ing pita.

Beda tab ing Microsoft PowerPoint

 

1. Ayo diwiwiti karo tab Ngarep.

Ing tab kasebut yen unsur sing ngidini sampeyan ngethok lan nempel katon. Banjur pilih font lan atur paragraf sampeyan. Fungsi sing kudu digunakake kanggo ngatur tata letak slaid sampeyan uga ditemokake ing kene.

maca  Perkawis Word First Part-A Informasi Emas

2. Banjur ing sisih kiwa, tab File.

Kabeh pilihan biasane dikumpulake ing kene. Bukak, simpen, nyithak, nutup, lan sapanunggalane.

3. Banjur ayo terusake tab sing penting banget: Lebokake.

Yen sampeyan pengin ngenalake unsur ing geser sampeyan. Klik ing tab sisipan banjur tambahake sing dikarepake. Gambar, video, grafis, banjur kabeh sing bisa migunani kanggo nambah presentasi sampeyan.

4. Saiki ayo menyang tab Gawe.

Sawise tab nggawe, sampeyan bakal bisa ndeleng set tema lan mode warna. Sampeyan uga bisa milih latar mburi kanggo geser geser.

5. Ayo terus nganggo tab Transisi.

Kanggo maju saka siji slide menyang liyane kanthi gaya. Sampeyan bakal nemokake sawise ngeklik Transisi. Nomer transisi sing nyengsemaken. Munggah saka asli dilebur menyang origami liwat morfosis.

6. Ing urusane padha, tab Animasi

Ing tab kasebut, kabeh sing sampeyan butuhake kanggo panggung saben komponen terpadu dumunung. Sampeyan duwe kamungkinan kanggo ngatur tampilan saben wong ing slide kasebut.

7. Sanalika sawise munggah pita, tab Slideshow

Kaya ing presentasi nyata. Sampeyan bisa ndeleng tampilan persis saben slaid sampeyan. Rendakan visual ing presentasi sampeyan lan terus nganggo modifikasi, utawa mandheg ing kana.

8. Saiki ayo priksa tab Revisi.

Iki kalebu checker mantra. Sampeyan uga bisa mbandhingake rong versi slide sing padha lan nambah komentar.

maca  Keahlian utama kanggo berkembang ing otomatisasi kantor

9. Ing posisi nomer sanga, tab Tampilan

Ing lokasi iki, kita lagi nggarap level zoom. Ing jinis tampilan geser utawa sing ana campur tangan kanggo tutup. Sampeyan uga bisa nemokake dialog kanggo makro.

10. Pungkasan, kita rampung karo tab Format

Yen sampeyan geser slide sampeyan ngeklik soko sing bisa diowahi. Tab sing nawakake sampeyan alat sing wis diadaptasi beda. Alat sing mbabarake awake dhewe beda kanggo video, teks, lsp.

Sinau Microsoft PowerPoint kanthi nindakake.

Sampeyan wis mutusake supaya adoh karo DIY ing PowerPoint. Sampeyan pengin nggawe pidato sing nyorot gaweyan sampeyan. Lan ngiwa kanthi jelas, presentasi kanthi tabel sing ora kena lan swara sing ora bisa dideleng. Ora rumit. Sampeyan mung butuh wektu kanggo nonton video sing dak tawakake ing artikel iki. Dheweke bakal ngidini sampeyan ngerti persis babagan cara PowerPoint kerja. Lan kanthi sithik bisa dadi otonom kanthi penciptaan slide level profesional. Sampeyan bakal menehi pirsawan rasane kaya sampeyan nindakake iki sajrone urip. Ora kaya kursus latihan seminggu sing bakal lali setengah sawise 15 dina. Sampeyan bisa nggunakake 24 jam saben dina. Telung sesi telung puluh menit, latihan sethithik.

Lan kasus kasebut ing tas.

 

maca  Temokake AccountKiller, pandhuan pangguna universal sing mbantu sampeyan nyingkirake akun rekening.