Print Friendly, PDF & Email

Istilah cuti umume digunakake kanggo ngrujuk cuti mbayar limang minggu. Nanging iki ora mesthi kedadeyan, tembung sing padha kalebu sawetara makna liyane. Ing artikel anyar iki babagan subjek, kita bakal fokus ing sewelas sing anyar jinis ninggalake.

Ing sawetara garis ing ngisor iki, kita bakal nyoba nggawe sampeyan nemokake cuti paternity, ninggalake bocah sing lara lan sabbatical ninggalake khusus. Muga-muga pendekatan kita bakal ngidini sampeyan nemokake kabeh godhong lan modalitas kasebut lan kabeh iki migunani kanggo sampeyan.

THE LEAVEPATERNITI lan AKU INGKANG ANAK

Ing Prancis, cuti paternitas lan perawatan bocah didhaptar ing artikel L1225-35, L1226-36 lan D1225-8 saka Kode Buruh. Iki kasedhiya kanggo kabeh karyawan, sing dadi bapakne, preduli saka kegiatan profesional, senioritas, jinis kontrak kerja lan status sosial. Buruh sing duwe tenaga kerja uga bisa njupuk kauntungan saka jinis cuti iki. Dawane paternity lan cuti bocah beda-beda gumantung miturut jumlah kelairan. Suwene ana 11 dina kalebu akhir minggu nalika lair, ana 18 dina ing kasus kelahiran pirang-pirang. Kajaba iku, bisa dijupuk sawise 3 dina legal taun cuti lair.

11/18 dina paternitas lan cuti bocah ora bisa dipérang.

TAMBAHAN GAMPANG

Cuti Adoption yaiku cuti sing diwenehake dening majikan kanggo menehi karyawan apa wae sing nganut bocah siji utawa luwih. Nalika kontrak kerja ora nutupi pangopènan gaji, karyawan sing wis entuk cuti iki bisa uga menehi ganti rugi yen memenuhi syarat ing ngisor iki:

  • wis didaftar karo sistem keamanan sosial paling ora 10 wulan
  • wis makarya rata-rata 200 jam sajrone 3 wulan sadurunge diadopsi.

Durasi cuti adopsi bisa uga:

  • 10 minggu kanggo bocah pisanan utawa kaping pindho
  • 18 minggu nalika ngetrapake anak katelu utawa luwih
  • 22 minggu nalika diadopsi macem-macem lan sampeyan wis duwe anak loro sing gumantung.

Umumé diwiwiti ing minggu sadurunge angkat bocah (ren) lan bisa digabung karo 3 dina cuti lair wajib.

Tilar kasebut bisa dipérang ing antarane wong tuwa loro, sing bakal nambah 11 utawa 18 dina liyane yen sawetara bocah sing gabung ing omah.

 SIKAT ANAK SAIKI

Cuti bocah sing lara yaiku cuti sing ngidini karyawan absen sementara kerja kanggo ngrawat anake sing lagi lara. Miturut ketentuan artikel L1225-61 saka Kode Tenaga Kerja, sawetara kondisi nemtokake cuti iki, kalebu kasunyatan sing:

  • anak karyawan kudu umur 16,
  • pegawe kudu tanggung jawab marang bocah.
maca  Nganyari babagan Reconversion utawa promosi kerja sinau (Pro-A).

Saliyane iku, cuti kanggo bocah ora diwenehake miturut kekancan karyawan utawa miturut jabatane ing perusahaan kasebut. Ringkesane, majikan kasebut wajib menehi kanggo karyawan perusahaan kasebut.

Cuti iki, saliyane ora dibayar, duwe durasi sing beda-beda miturut umur karyawan lan jumlah bocah. Mula suwene:

  • 3 dina kanggo bocah sing umur 16 taun,
  • 5 dina kanggo bocah sing umur 1 taun,
  • 5 dina kanggo karyawan sing ngrawat 3 bocah sing umur 16 taun.

Ing sawetara kasus, persetujuan kolaborasi ngaso luwih suwe kanggo bocah sing lara, takon.

PELIHASAN SABBATIK           

Cuti sabat yaiku cuti iki sing menehi karyawan hak absen kerja ing wektu sing diatur, kanggo kenyamanan pribadi. Sampeyan mung bisa diwenehake marang karyawan sing duwe:

  • paling ora 36 wulan senioritas ing perusahaan kasebut,
  • kanthi rata-rata 6 taun kegiatan profesional,
  • sing ora entuk manfaat saka cuti latihan individu, mangkat kanggo nggawe bisnis utawa cuti sabbatical sajrone 6 taun sadurunge ing perusahaan kasebut.

Wektu cuti sabbatical umume beda karo maksimal 6 nganti 11 wulan. Kajaba iku, sajrone wektu kasebut, karyawan ora entuk ganti.

 NINGGALKE UNAT

Kode Tenaga Kerja, kanthi artikel L3142-1, nyedhiyakake yen ana anggota kulawarga kulawargane mati amarga cuti tartamtu sing dikenal minangka cuti mati. Iki diwenehake kanggo kabeh karyawan tanpa syarat senioritas. Kajaba iku, dawane cuti sungkawa beda-beda gumantung saka ikatan sing dituduhake karyawan karo almarhum. Mula kanggo:

  • 3 dina ana kedadeyan sing tilar saka bojo, pasangan sipil utawa mitra.
  • 3 dina kanggo seda ibu, bapak, sedulur utawa sadulur utawa mertua (bapak utawa ibune)
  • 5 dina kanggo kasus dramatis ilang bocah.
maca  Pajak kanggo wong asing ing Prancis

Kesepakatan kolektif tartamtu wis nambah dawa gangguan tanpa angger-angger. Angger-anggering Toret anyar bakal enggal-enggal ngatonake cuti kanggo bocah sing wis mati nganti 15 dina.

 KANGGO PRESEN Parental

Angger-anggering Toret nyedhiyakake kanggo kabeh karyawan kanthi cuti khusus sing diarani cuti ibu bapa. Iki ninggalake menehi karyawan bisa mandheg kerja kanggo ngurus bocah-bocah sing nampilake kahanan kesehatan sing mbutuhake perawatan sing mbatesi lan bisa nggayuh.

Tabi parental mung diwenehake marang karyawan sektor swasta, pegawai sipil permanen, agen lan pelatih non-permanen.

Pungkasane, mung diwenehake nalika bocah kasebut duwe cacat, penyakit serius utawa dadi korban kacilakan utamane. Sayange, ora dibayar lan nduwe wektu maksimal 310 dina.

KANGGO CAREER

Miturut undang-undang 2019-1446 tanggal 24 Desember 2019, ana karyawan sing duwe hak nyetop kerja kanggo mbiyantu wong sing dikasihi, sing bakal ngalami otonomi utawa bakal ora aktif. Iki ninggalake, sing diarani cuti, ora ana pengaruh kanggo tenaga kerja.

Kanggo entuk bathi, karyawan kudu duwe senior luwih saka 1 taun ing perusahaan kasebut. Kajaba iku, sedulur sing dibantu kudu tetep manggon ing Perancis kanthi permanen. Mula bisa dadi pasangan, sedulur, sedulur, sedulur, seduluran, lsp. Iki uga bisa dadi wong tuwa sing duwe hubungan sing cedhak karo karyawan.

Dawane caregiver ninggalake diwatesi nganti 3 wulan. Nanging, bisa gawe anyar.

Sawetara perjanjian kolektif nawakake kahanan sing luwih becik, maneh aja lali takon.

 KELUARGA DIRI KELUARGA

Angger-anggering Toret nyedhiyakake kanggo karyawan sing wong sing disenengi yaiku korban saka penyakit sing ora diobati, cuti khusus sing diarani cuti perpaduan kulawarga. Thanks kanggo cuti iki, karyawan bisa nyuda utawa sementara mandheg nyambut gawe kanggo ngurus luwih gedhe sing dikasihi. Sing terakhir bisa dadi sedulur, sadulur, munggah, keturunan, lsp.

maca  Akun latihan pribadi: kabeh sing sampeyan kudu ngerti

Wektu cuti kulawarga solidaritas paling sethithik 3 wulan lan maksimal 6 wulan. Kajaba iku, sajrone wektu cuti, karyawan bisa nampa ganti rugi 21 dina (wektu lengkap) utawa ganti rugi 42 dina (part time).

MINGGU WULANG

Undhang-undhang kasebut nyedhiyakake kabeh karyawan cuti dina sing luar biasa kanggo perkawinan, PACS utawa perkawinan salah sawijining anak. Kajaba iku, miturut syarat-syarat artikel L3142-1 lan ing ngisor iki Kode Tenaga Kerja, majikan kudu menehi cuti nikah utawa PACS mbayar kanggo karyawan sing njaluk. Kajaba iku, karyawan bisa njupuk kauntungan saka apa sing ana ing CDD, CDI, magang utawa kerja sementara.

Ing cendhak, nalika karyawan omah-omah utawa ngrampungake PACS, dheweke entuk bathi sajrone cuti 4 dina. Ing kasus perkawinan putrane, pegawe dadi 1 dina.

KANGGO ING KANGGO ING KAYU

Tabi parental full time minangka jinis cuti liyane sing diwenehake marang karyawan nalika bocah wis lair utawa diadopsi. Diwenehi kanggo karyawan sing duwe senioritas 1 taun kanthi rata-rata ing perusahaan kasebut. Kelompok senior iki umume diadili miturut tanggal lair anak utawa tekane ing omah anak sing diadopsi.

Tabi parental full time kanthi maksimal 1 taun, bisa dianyari ing kahanan tartamtu. Ing tangan liyane, yen bocah kasebut ngalami kecelakaan utawa cacat sing serius, bisa uga nglampahi cuti sajrone 1 taun liyane. Nanging, cuti parental full time ora dibayar.

SAIKI UNTUK LAMPIRAN MENTADI POLITIK LOKAL

Angger-anggering Toret nyedhiyakake kanggo karyawan sing nindakake prentah politik lokal supaya entuk manfaat saka otorisasi lan kridit jam. Mangkono, cuti kanggo ngetrapake amanat politik lokal menehi karyawan bisa nindakake kewajiban miturut mandat (daerah, kotamadya utawa departemen sing dipilih).

Sampeyan kudu nyathet, antara liya, manawa durasi kasebut ora ditetepake luwih awal. Kajaba iku, kabeh pengusaha diwajibake ngidini karyawan sing dipilih wektu sing dibutuhake supaya bisa nindakake tugas sing bener.