Print Friendly, PDF & Email

 

Email saiki minangka bagean integral saka sarana komunikasi, kanthi pribadi lan profesional. Padha cepet nulis lan ngirim, lan cepet tekan panampa. Minangka kanggo mail klasik, padha tundhuk aturan kanggo ngormati lan sing apa platform iBellule ngusulake kanggo mulang sampeyan, amarga latihan singkat ing salawas-lawase cendhak telung jam. Cara, persis lan konkrit, mulang sampeyan nulis email efektif lan tanpa risiko nyebabake kedadean diplomatis.

Birth of iBellule

Platform iBellule digawe dening tim Proyek Voltaire, layanan latihan ejaan online. Situs lan aplikasi Projet Voltaire ngidini wong bisa kerja kanthi gampang dhewe kanggo bali ing trek utawa nambah ejaan, tata bahasa, lan sintaks.

Nemtokake yen masalah nulis email ora mung teka saka kasalahan sing ana hubungane karo nyalahi panggunaan basa Prancis, nanging uga saka masalah pangertene struktur email, Projet Voltaire pengin ningkatake latihan lan mutusake kanggo nggawe learning utamane khusus kanggo nulis layang.

Kanggo nulis email profesional, kita kudu ngerti aspek diplomatis lan teknis: kudu kita njawab, njawab kabeh, ing kothak kasebut kudu panampa panarima miturut apa sing kudu katon utawa ora kanggo saben liyane, carane ngisi èfèktif obyek kothak ... Banjur isi diklik lan pilihan frasa sopan banget penting. Lan pungkasanipun, nada kudu diadaptasi, amarga ora kaya diskusi ing telpon utawa pasuryan, sampeyan ora duwe reaksi fisik lan tulisan bisa njupuk makna sing bertentangan karo niat awit iku mesthi ora ana pitakonan nggunakake smiley kanggo ndhukung maksudmu ing email profesional.

Iku kanggo njawab kabeh pitakonan iki sing platform iBellule lair, paling laku sakae-mail sing slogane" Kanggo ngaktifake saben karyawan nulis e-mail efektif sing bakal diapresiasi dening pelanggan lan tim ".

Pancen, yen sampeyan bisa ngidini perkiraan rumus lan kesalahan cilik panampa kanggo email pribadi, ora padha karo surat profesional sing konsekwensi bisa mbebayani kanggo komunikasi lan kanthi mangkono kanggo ijol-ijolan komersial.

maca  Carane nambah profil LinkedIn kanthi gampang karo Video2Brain?

Topik diwenehake dening latihan iBellule

Latihan kasebut nduweni pitu sasaran:

  • Ngerti sing nyalin
  • Pilih formula pambuko sing bener
  • Gunakake gaya sing jelas lan gampang dimengerteni
  • Ngerti carane nyimpe lan menehi salam kanthi tepat
  • Ngadopsi tata letak sing sopan lan efektif
  • Ngerteni formula 8 kanggo ban
  • Mbales menyang e-mail saka ketidakpuasan

Program kasebut

Program iki dipérang dadi papat tahapan:

1 - Aku nampa email

Apa sing kudu sampeyan tindakake nalika sampeyan nampa email? Apa penting kanggo njawab lan kudu njawab kabeh, bisa nransfer ...

2 - Penerima, Subyek, lan Lampiran

Iku bab pangerten apa saben topik cocog. Iku penting kanggo nguwaosi saben fungsi kanthi apik, amarga asring ing level iki sing kedadean diplomatik ditemokake.

3 - Isi email

Email kudu ringkes lan efektif. Rumus kesucian awal lan pungkasan kudu diadaptasi karo interlocutor lan nada ora padha karo surat pos. Gagasan kudu cetha lan dimangerteni kanthi cepet, supaya basa sing tepat kudu digunakake.

Presentasi uga penting lan modul iki uga alamat kesalahane supaya ora laku.

4 - Jawaban kanggo email complaint utawa dissatisfaction

Saben bisnis entuk manfaat lan bakal nyedhiyakake rasa ora percaya marang para pelanggan. Diplomasi penting kanggo perusahaan kanggo njaga reputasi sing apik lan, ing kasus surat complaint, limang nilai penting kudu ditangani.

Perusahaan sing duweni reputasi apik bakal nandhang kesalahane nalika ngatur manawa ngreksa para pelanggan sing ora nyenengake, bakal duwe reputasi sing apik kanggo mangerteni carane ngawasi pelanggan ing layanan purna jlempurna.

Jangka lan mesthi latihan

Perlu wektu telung jam ing sakabehe kanggo nutup kabeh latihan. Sampeyan bakal sulih latihan khusus lan revisi poin sing alus. Antarmuka apik intuitif lan grafis komputer bisa dimangerteni dhisik. Latihan iki kanggo pro internet lan wong ora ngerti teknologi iki.

Kanggo ngukur kinerja sampeyan, sampeyan duwe pilihan kanggo njupuk tes putih, ngrancang penilaian sampeyan wiwitan lan menehi sertifikasi tingkat.

maca  Tindakake MOOC ing Openclassroom kanggo ngedongkrak CV kanthi cepet

Apa sing diarani penulis iBellule?

Cara iBellule dikembangake karo Sylvie Azoulay-Bismuth, spesialis ekspresi ditulis ing perusahaan, penulis buku "Dadi pro saka e-mail".

Dheweke ngomong babagan email kaya "alat sing disedhiyakake kanggo kita tanpa pituduh" lan dheweke pengin ndandani pengawasan kasebut. Dheweke ngrancang modul iki kanggo ngidini sampeyan nulis e-mail sing apik lan didesain, kanggo njupuk panampa manawa sampeyan pengin. Penulis ngidinke ngindhari jargon teknis, tetep ringkes lan positif.

Sylvie Azoulay-Bismuth uga kasengsem ing cara kita operate. Nalika sampeyan nulis email, sampeyan karo hemisphere kiwa otak lan yen sampeyan maca maneh kanthi cepet, mesthi wae hemisphere iki sing digunakake. Sampeyan kudu nggawe break, malah kanggo wayahe sing ringkih, supaya informasi kasebut bisa di circulate saka siji hemisfer menyang liyane lan banjur diwaca maneh karo hemisphere tengen sing nglakoni visi global lan menehi perspektif sing luwih akeh kanggo nyalahake kualitas tulisan sampeyan.

Titik pungkasan dheweke ngeyel iku kudu konsentrasi lan maca lan nulis email dheweke ing wektu sing tetep utawa paling ora antarane rong tugas supaya ora disebarake dening interrupting saben mail anyar sing teka.

Anchor memori dening Woonoz

Latihan iBellule didhasarake ing teknik anchoring memori, sing adhedhasar pengetahuan ilmiah mekanisme sing ngatur memori kanggo ngoptimalake tingkat retensi.

Saben wong duwe cara dhewe apal nggunakake macem-macem mekanisme. Kanthi nggabungake teknik penandaan memori kanthi intelijen buatan, Woonoz wis ngembangake jalur sing bisa dipisahake saben individu sing ngetrapake kepribadian pribadi saben-saben.

Woonoz minangka perusahaan teknologi inovatif sing digawe ing 2013 sing wis dianugerahi label "French Tech Pass", sing ngasilake saben taun seratus perusahaan ing hypercroissance, nuggets saka "Tech Perancis".

Solusi-anchor memori - sing wis dianugerahi akeh penghargaan - nduweni tujuan utama kanggo ngerteni hafalan sing cepet, tahan lan malah refleksif informasi sing dikarepake ing layanan asil latihan. "Testable, certifiable and certifiable".

Woonoz nggunakake panemuan neurosains lan kawruh mekanisme sing mrentah memori kanggo ngurangi kacepetan 80% saka informasi sing dikirim nalika latihan sing lali sajroning pitung dina.

maca  Alphorm, pelatihan IT saiki kasedhiya online

Metode Woonoz ningkatake pangaruh pembelajaran kanthi nyesuaiake level pengetahuan, ing cara dheweke ngeling-eling informasi lan tingkat akuisisi. Latihan kasebut adaptasi ing wektu nyata lan ora optimal minangka memorisasi.

Punika intelijen buatan sing dipigunakaké kanggo sinau modul iBellule sing ngruwat tingkat kanggo diterapake ing trainee liwat kalkulus banget kuat sing dianggo lan digabungake kanthi apik. Latihan kasebut kasusun saka program lan ngusulake skenario. Hakim-hakim intelektual nggawe urip sing diduweni lan un-diolehake konsep lan ngoptimalake program kanggo entuk memori luwih apik.

Latihan latihan IBellule

Platform iBellule nawakake latihan marang individu kanggo rega 19,90 €. Sampeyan mung kudu ngisi angket kanthi ringkesan kanthi rincian ing situs.

Manungsa waé, pembayaran digawe dening mriksa utawa PayPal, nanging ora kasedhiya karo kertu kredit.

Kanggo bisnis utawa sekolah, sampeyan kudu ngrampungake kuesioner lan platform bakal ngubungi sampeyan kanggo nyusun perkiraan karo sampeyan miturut ukuran sekolah utawa bisnis.

Kanggo sinau luwih jero babagan subjek, sampeyan bisa njaluk buku Sylvie Azoulay-Bismuth sing kolaborasi ing isi latihan iBellule: "Dadi pro saka e-mail", kasedhiya ing Amazon saka € 15,99 (ora kalebu pangiriman).

Kanggo mesthekake yen sampeyan lan karyawan sampeyan ora bisa gawe kesalahan sing kadhangkala duwe konsekuensi serius lan mung ngoptimalake nulis e-mail sampeyan kanggo perdagangan sampeyan supaya bisa efisiensi, latihan iBellule minangka alat sing kuat, digawe kanggo konsep inovatif lan dikembangake dening isi sing dikembangake dening spesialis ing bidang sastra e-mail sing paling khusus. Kira-kira telung jam, latihan iBellule menehi kesempatan kanggo sinau lan utamane kanggo nyegah unsur-unsur sing saben anggota perusahaan bakal bisa digunakake saben dina. Latihan iBellule minangka investasi sing keuntungane langsung lan saben dina.