Print Friendly, PDF & Email

Nangani bunuh diri sing sukses utawa wong sing bunuh diri takon babagan pengalaman kita dhewe. Wong-wong iki kaya wong liya, kaya kita kabeh, sing urip dadi sumber kasangsaran. Mangertosi tegesipun mangertosi diri kita, manggihi kekirangan pribadi, kekirangan lingkungan, masyarakat.

Kanthi MOOC iki, kita nawakake latihan sing bisa diakses kanggo kabeh sing kasengsem ing masalah suicidal, amarga alasan pribadi, profesional, ilmiah utawa filosofis. Kita bakal nyoba duwe pendekatan transversal kanggo bunuh diri: epidemiologi, penentu sosial lan budaya, teori psikologis, faktor klinis, metode pencegahan utawa malah studi ilmiah nggambar otak suicidal. Kita bakal ngatasi masalah populasi tartamtu lan bakal negesake perawatan darurat.

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Insta Begginer-Cara miwiti kanthi becik ing Instagram ing taun 2020