Print Friendly, PDF & Email

Kapabilitas banyu, nyegah banjir, njaga lingkungan akuatik kabeh dadi subyek sing ditangani dening panguwasa umum. Nanging apa sejatine kabijakan banyu ing Prancis? Sapa sing ngurus manajemen lan perawatan banyu? Kepiye kabijakan iki ditindakake lan kanthi dana apa? Dadi akeh pitakonan sing dijawab MOOC iki.

Dheweke nggawa sampeyan kawruh utama kanggo ngerti manajemen, operasi lan tantangan kabijakan banyu umum ing Prancis, nangani unsur ing ngisor iki ing 5 pitakonan:

  • Definisi lan ruang lingkup kabijakan umum
  • Sejarah kabijakan umum
  • Aktor lan pamrentahan
  • Cara implementasine
  • Biaya lan rega pangguna
  • Tantangan saiki lan mbesuk

Mooc iki bakal ngidini sampeyan ngerti kabijakan banyu umum ing Prancis.

maca  Tombol kanggo sekularisme - peran panguwasa lokal