Print Friendly, PDF & Email

Macem-macem profesi ...

Nglayani pedunung ing metropolis kasebut, kanthi 68 stasiun lan jalur 200 kilometer sing tujuane ngeterake 2 yuta penumpang saben dinane, Grand Paris Express minangka bagean saka sejarah pangembangan utama sing ditindakake karo wilayah metropolitan ing taun 1 banjur Transformasi ibukutha Haussmannia. 900 profesional / dheweke njlentrehake babagan profesi lan nuduhake kanthi semangat lan tulus motivasi, karir, saran. Mula, dheweke njawab pitakon sing umume ditakokake karo wong enom babagan masa depan profesional ing sektor iki.

... lan latihan

CAP, Bac pro, BTS, DUT, Master, sekolah teknik ... level latihan macem-macem, bisa dilatih maneh, kanthi kemungkinan mlebu liwat kerja-kerja, magang, utawa pelatihan kejuruan. Pengalaman sing dipikolehi ing kontak karo peralatan lan profesional minangka aset kanggo nggabungake sektor lan berkembang ing profesi manajemen proyek lan manajemen proyek ...

 

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Penyebaran wilayah Prancis Relance: adaptasi pakta investasi keterampilan regional