Macem-macem profesi ...

Nglayani pedunung ing metropolis kasebut, kanthi 68 stasiun lan jalur 200 kilometer sing tujuane ngeterake 2 yuta penumpang saben dinane, Grand Paris Express minangka bagean saka sejarah pangembangan utama sing ditindakake karo wilayah metropolitan ing taun 1 banjur Transformasi ibukutha Haussmannia. 900 profesional / dheweke njlentrehake babagan profesi lan nuduhake kanthi semangat lan tulus motivasi, karir, saran. Mula, dheweke njawab pitakon sing umume ditakokake karo wong enom babagan masa depan profesional ing sektor iki.

... lan latihan

CAP, Bac pro, BTS, DUT, master, sekolah teknik ... tingkat latihan beda-beda, bisa latihan maneh, kanthi kemungkinan mlebu liwat sinau kerja, magang, utawa latihan profesional. Pengalaman sing diduweni ing kontak karo peralatan lan profesional minangka aset kanggo nggabungake sektor kasebut lan berkembang ing profesi manajemen proyek lan manajemen proyek ...

 

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Cacat lan integrasi profesional