Print Friendly, PDF & Email

Sampeyan kasengsem ing sajarah, ing sing saka kene lan liya; sampeyan seneng seni lan budaya, ing kabeh wujud; sampeyan ngormati obyek sing apik, obyek lawas, lan sampeyan kepengin weruh kepiye generasi mbesuk bakal nemokake obyek ing urip saben dina ... Sampeyan yakin manawa ngerti lan ngerti jagad wingi bisa nggawe karir ing masa depan ...

Profesi warisan budaya, yen padha duwe kapentingan umum ing seni lan budaya kabeh jaman, kalebu macem-macem profesi, macem-macem lan pelengkap, sing bisa ditindakake ing situs penggalian, ing bengkel, ing laboratorium, ing perpustakaan, ing museum. , ing galeri, ing festival, karo organisasi umum utawa pribadi ...

MOOC iki bakal ngidini sampeyan luwih ngenali lan ngerti sawetara profesi kasebut, sing diwenehake dening para profesional lan siswa sing menehi kesaksian babagan jalur latihan. Iki nemtokake kawruh lan katrampilan sing penting. Iki negesake bedane lan komplementer latihan ing arkeologi, sejarah seni, konservasi lan pemugaran warisan, promosi lan mediasi budaya.

maca  Ningkatake integrasi profesional kanthi nawakake solusi perawatan bocah lan mbantu nyuda ketegangan rekrutmen ing sektor PAUD