Print Friendly, PDF & Email

Jaringan sosial duwe akeh keuntungan, nanging discretion lan ngormati privasi ora sebenere. Iku ora umum kanggo krungu wong-wong sing wis disalahké amarga pesen sing ala, malah lawas. Iki bisa mbebayani ing tingkat pribadhi, nanging uga ing tingkat profesional lan kanthi cepet dadi masalah. Situs kaya Twitter luwih bisa ditemokake minangka alam instan kanthi cepet bisa nyebabake rasa ora nyaman antarane pangguna internet. Dadi, kita bakal seneng ngresiki tweets, nanging tugas bisa dumadakan luwih rumit saka samesthine ...

Apa pancene migunani kanggo mbusak tweets?

Yen sampeyan pengin mbusak sawetara tweets utawa mbusak kabeh jejak post sampeyan, sampeyan bisa nemu sawetara discouragement lan takon dhewe yen iki pancene mbiyantu. Kita kudu mikir babagan iki amarga jaringan sosial duwe panggonan sing penting banget saiki lan kegiatan kita bisa ngalahake kita ing jiffy.

Saben uwong ora kudu nglindhungi awake dhewe, nanging luwih becik ati-ati sing paling akeh wektu. Saliyane, yen sampeyan wong sing manggon ing sawijining lingkungan ing ngendi gambar kasebut penting, wong sing pengin gawe salah, umpamane sampeyan kudu nglindhungi dirimu maksimal. Kenapa? Mung amarga saben akun ing jaringan sosial bisa ditliti kanggo nemokake unsur kompromi. Sawetara wong jahat bakal nggawe gambar, utawa sampeyan bakal langsung ngutip situs web (situs, blog ...) kanggo ngumumake kabeh ing wayah wengi. Sampeyan uga bisa dikalahake dening mesin telusur, umpamane Google umpamane, sing bisa ngrujuk tulisan sing kompromi ing asile. Yen sampeyan pengin golek tweets sing digunakake ing SEO, cukup menyang Google lan golek tweets kanthi ngetik jeneng akun lan tembung kunci "twitter".

maca  Perkawis Word First Part-A Informasi Emas

Tanpa dadi tokoh umum sing mirsani kanggo saben pamindhahan, bakal dadi ora karu kanggo kolega utawa salah siji saka manajer sampeyan kanggo nemokake tweets ninggalake kesan ala, lan iki bisa sayangé kedadeyan kanthi cepet, amarga perekrut sanajan duwe luwih akeh kebiasaan ngenani jaringan sosial kanggo entuk gagasan calon sing nglamar posisi utawa misi.

Mulane, manawa duwe gambar sing cetha ing jaringan sosial bakal nglindhungi sampeyan saka akeh masalah, supaya mbusak isi sing lawas ing Twitter bisa migunani kanggo njaga sampeyan saka kejutan sing ora karu. Nanging banjur, kepiye?

Busak tweets lawas, hubungan rumit

Twitter minangka platform sing ora nggampangake mbusak tweets lawas lan tugas iki luwih rumit tinimbang kita mbayangno priori. Pancen, ngluwihi tweet 2 000 sing anyar, sampeyan ora bakal nduweni akses menyang liyane ing timeline, lan nomer iki bisa gampang dicithak ing platform iki ing ngendi tweet reguler ora umum. Supaya carane ngatur mbusak tweets lawas? Sampeyan kudu ngakses tweets kasebut kanthi manual liwat teknik kurang luwih rumit. Siji bab sing mesthi, sampeyan kudu sabar lan alat sing apik kanggo panahan efektif.

Mbusak sawetara tweets utawa nggawe reresik gedhe

Sampeyan ora duwe manipulasi sing padha kanggo nindakake yen sampeyan pengin mbusak sawetara tweets utawa kabeh, supaya mikir kanthi teliti sadurunge nggawe keputusan kanggo nyegah manipulasi sing ora perlu.

maca  Bisa kerja karo TeamViewer sajrone mogok

Yen sampeyan ngerti tweets sing arep dibusak, gunakake panelusuran sing luwih maju saka piranti (komputer, smartphone, tablet) kanggo nemokake tweets sampeyan mbusak. Nanging, yen sampeyan pengin nggawe total reresik saka tweets lawas, sampeyan kudu nyuwun arsip sampeyan saka situs kasebut kanggo ngelas lan mbusak tweets sampeyan. Kanggo njupuk wong-wong mau, sampeyan mung kudu ngakses paramèter akun lan kanggo nggawe panjaluk, pendekatan iki cukup prasaja lan cepet banjur ngapa nyabut dhéwé?

Alat migunani

Ana sawetara piranti sing ngijini sampeyan kanggo mbusak tweets lawas kanthi gampang lan cepet, saupama dianjurake kanggo njaluk wong-wong mau kanggo gawe reresik sing ora bakal nahan kejutan.

Tweet Deleter

Alat Tweet Deleter cukup populer amarga banget lengkap. Pancen, minangka jeneng kasebut kanthi jelas nuduhake, iki digunakake kanggo mbusak tweets. Iku bakal mbantu sampeyan mbusak nomer akeh tweets bebarengan thanks kanggo pilihan kanggo milih isi kanggo mbusak taun kayata. Iki bakal ngidini sampeyan nggawe reresik gedhe ing taun pisanan tweets kayata.

Nanging alat iki ora mandheg ana! Sampeyan bisa milih tweets sing adhedhasar tembung kunci lan jinis sing digunakake kanggo ngresiki cekap cekap. Yen sampeyan pengin miwiti saka awal, alat iki uga ngidini nyopot kabeh aktivitas sampeyan ing platform.

Tweet Deleter dadi alat sing praktis lan fleksibel kanggo nduwe akun sing ora ditrima. Nanging, ora gratis amarga bakal mbayar 6 $ kanggo seneng. Nanging kanggo rega iki, ora ana ragu-ragu kanggo ndeleng kinerja sing wis ana.

maca  Kepiye asimilasi dhasar penting ing Microsoft Word?

Mbusak Tweet

Nanging, yen kanggo wektu sampeyan lagi ing titik sing ora perlu kanggo mbayar aplikasi sing bisa mbusak tweets, sampeyan bisa milih kanggo Tweet Delete kang nggunakake gratis. Alat iki dianggo kanthi milih tanggal sing arep dibusak dening pengguna. Tweet Busak njupuk care saka liyane. Nanging, tindakan iki ora bisa diendhani supaya mesthi bakal dipilih sadurunge sampeyan miwiti. Yen sampeyan wedi regretting penghapusan tartamtu, aja ragu-ragu nggawe cadangan kanthi mbaleni arsip sampeyan sadurunge nindakake tindakan.