Print Friendly, PDF & Email

Ing iki latihan gratis, kita bakal nggawe versi pisanan sampeyan sistem prospek semi-otomatis.
Thanks kanggo kursus online iki, sampeyan bakal nemokake:

Cara ngenali lan target pelanggan ideal ing internet Gawe file prospek khusus ing sawetara klik ing Google utawa Linkin. Paling apik Templat email-kadhemen kanggo golek pelanggan pertama sadurunge akhir minggu  Cara sing gampang kanggo dobel asil nganggo multi-kanal

Kanthi iki, sampeyan bakal nemokake strategi paling gampang lan efektif sing diwenehake kanggo klien B2B.
Kabeh file karya kasedhiya !
Aku tetep kasedhiya ing gotong royong kanggo mangsuli pitakon babagan kursus iki.

Dhaptar konten Penjualan Teknis, LinkedIn, Latihan Email (durasi: 2h56m)

Pambuka

1 - Sugeng Rawuh 00:08:04 2 - Sapa kita? 00:05:46

Gawe Sistem Prospekt ...

 

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Tombol kanggo sekularisme - peran panguwasa lokal