Print Friendly, PDF & Email

Tujuan kursus iki yaiku kanggo nampilake sektor lingkungan lan perencanaan wilayah ing macem-macem aspek lan kemungkinan toko profesional.

Tujuane kanggo mangerteni sing luwih apik babagan disiplin sing disedhiyakake lan perdagangan kanthi ambisi mbantu siswa sekolah menengah kanggo nemokake dalan liwat sakumpulan MOOC, sing kursus iki minangka bagean, sing diarani ProjetSUP.

Konten sing disedhiyakake ing kursus iki diprodhuksi dening tim pengajar saka perguruan tinggi kanthi kemitraan karo Onisep. Dadi sampeyan bisa yakin manawa konten kasebut dipercaya, digawe dening para ahli ing lapangan.

 

Yen sampeyan seneng alam, deso, sampeyan pengin nandur modal dhewe kanggo wilayah, lan yen sampeyan kasengsem ing kabeh sing ana hubungane karo pangayoman lingkungan, pembangunan deso, pranala kutha-desa, ... Banjur MOOC iki kanggo sampeyan. ! Bakal mbukak lawang kanggo macem-macem profesi ing manajemen sumber daya alam (banyu, alas), manajemen lingkungan, tata guna lahan lan pembangunan.

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Saka wartawan menyang manajer Konten: transisi profesional Jean-Baptiste.