Print Friendly, PDF & Email

Nalika kanggo ndhaftar Carane ngatur? Apa yen aku kesasar? Nalika ujian? Apa iku CM? Apa yen kursus sing dakpilih ora narik kawigatenku? Apa ana tur saka panyiapan? Aku marani sapa yen aku ora ngerti? Kapan awal taun ajaran?...
Dadi akeh pitakonan sing kita takon dhéwé sadurunge mlebu universitas!

Tindakake lakune Juliette lan Félix, mahasiswa anyar ing universitas kasebut, lan temokake jawaban kanggo pitakonan lan saran sampeyan supaya langkah pisanan ing pendidikan sing luwih dhuwur bisa sukses.

MOOC iki utamane kanggo siswa sekolah menengah. Tujuane yaiku kanggo ngilangi rasa wedi lan kanthi konkrit ngatasi aspek tartamtu ing tahap urip anyar iki.

Konten sing disedhiyakake ing kursus iki diprodhuksi dening tim pengajar saka perguruan tinggi kanthi kemitraan karo Onisep. Dadi sampeyan bisa yakin manawa konten kasebut dipercaya, digawe dening para ahli ing lapangan.

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Ngomong apik ing basa Prancis: ritme lan melodi