Print Friendly, PDF & Email

Nggawe tanggal 1 Januari 2019, proyek transisi profesional ngidini karyawan sing pengin ngganti lapangan kerja utawa profesi kanggo mbiayai kursus pelatihan sing ana gandhengane karo proyek kasebut.

penting
Minangka bagean saka evolusi epidemi COVID-19, Menteri Tenaga Kerja wis nerbitake pitakon lan jawaban kanggo para trainee ing proyek transisi profesional.

Rencana pemulihan bisnis: penguatan dana sing dialokasikan kanggo proyek transisi profesional

Minangka bagean saka rencana kebangkitan kegiatan, pamrentah nambah dana sing dialokasikan kanggo asosiasi Transisi Pro kanggo nambah jumlah ahli proyek transisi profesional.

Kredit: € 100 yuta ing 2021

Apa proyek transisi profesional?

Proyek transisi profesional ngganti sistem CIF lawas, dibatalake wiwit tanggal 1 Januari 2019: nyatane, terus dana kanggo pelatihan pelatihan ulang kanthi cuti sing gegandhengan. Nanging, kontur lan modalitas aksese wis berkembang.

Proyek transisi profesional minangka cara khusus kanggo mobilisasi akun latihan pribadi, ngidini karyawan sing pengin ngganti proyek utawa profesi kanggo mbiayai kursus pelatihan sing gegandhengan karo proyek kasebut. Ing iki

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  perdagangan B2B