Ngadhepi ancaman cyber sing saya tambah signifikan, penting kanggo nglindhungi kain ekonomi lan sosial Prancis. Liwat France Relance, ANSSI ndhukung nggawe pusat respon insiden cyber regional sing bakal menehi pitulung lan saran yen ana serangan cyber. Iki ngluncurake program inkubasi kanggo ndhukung pangembangan struktur kasebut kanthi cepet: 7 wilayah wis entuk manfaat saka iku.

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  3 Plugin Chrome Kanggo Nggawe Bisnis Sampeyan