Print Friendly, PDF & Email

iki latihan gratis dimaksudake kanggo nuduhake sampeyan yen mesin telusuran google ora diwatesi ing garis telusuran sing prasaja. Sampeyan bakal sinau nguwasani kabeh paramèter telusuran Google kanggo ngurutake lan nyaring asil supaya bisa ngakses informasi kualitas.
Ing program iki latihan gratis ing telusuran google

Minangka conto, sampeyan bakal sinau cara:

Telusuri file PDF, DOC, XLS tinimbang kaca web, Nduwe akses menyang asil sing diindeks ing tanggal tartamtu, Watesan tampilan asil menyang basa tartamtu, Temokake jeneng wong utawa papan sawise foto, Gunakake SafeSearch fitur kanggo nglindhungi pangguna saka konten sing ora cocog. … Lan akeh liyane!

Un MCQ mesthi bakal ngidini sampeyan ngetrapake ilmu sing anyar.
Panemuan kasebut apik Tips Google kanggo telusuran sing efisien.
 

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Dadi Analis Data liwat Gelar Universitas