Print Friendly, PDF & Email

Ana akeh kesempatan nalika perusahaan sampeyan kudu ngirim layang panutan, manawa ana ing konteks invoice sing ora dibayar, tuntutan ganti rugi utawa rega-rega kanggo produk sing ora sesuai karo supplier, lan liya-liyane. . Ing artikel iki, kita nyedhiyani sampeyan karo rong template email complaint paling umum.

Templat email kanggo nyatake pembayaran invoice

Sambat babagan invoice sing ora dibayar minangka jinis keluhan sing paling umum ing bisnis. jinis ikiemail kudu pas banget lan cukup kontekstual supaya interlocutor langsung ngerti apa iku - iki bakal ngindhari bolak-balik, utamane karo interlocutors sing nyoba nyurung tanggal pembayaran!

Yen email klaim minangka pangeling pisanan sing dikirim, iki dadi kabar resmi. Mulane minangka bagean saka kerangka legal lan kudu dijaga kanthi becik ing kasus kasebut kudu luwih lanjut amarga bisa dadi bukti.

Mangkene template email kanggo njaluk invoice sing durung dibayar:

Judhul: Kabar formal kanggo invoice sing durung suwe

Sir / Madam,

Kajaba kesalahan utawa omission ing bagean kita, kita durung nampa pambayaran invoice tanggal [tanggal], ing jumlah [amarga jumlah], lan wis kadaluwarsa ing [tanggal amarga].

We kindly nyuwun sampeyan kanggo mbayar invoice iki sanalika bisa, uga pembayaran pungkasan. Monggo nemokake lampiran ing pitakonan kasebut, plus biaya pungkasan sing diwilang miturut UU No. XXUM-441 6 2008 776 4 Agustus.

Nalika nunggu regularization, kita tetep ing pembuangan kanggo pitakonan babagan invoice iki.

Nampa, Sir / Madam, ekspresi salam sejati kita,

[Tandha] "

Cithakan email kanggo nggoleki ganti rugi utawa mbalekaken

Umume bisnis kudu njaluk ganti rugi utawa mbayar maneh, saka supplier utawa saka mitra eksternal. Penyebabe yaiku pirang-pirang: wektu tundha transportasi minangka bagean saka lelungan bisnis, produk sing ora tundhuk utawa sing wis kondhang, klaim utawa karusakan liyane bisa uga mbenerake nulis email kaya ngono.

maca  Kepiye cara nambah level tulisan sampeyan ing papan kerja?

Apa wae sumber masalah, struktur email klaim mesthi bakal padha. Mulai kanthi mbabarake masalah lan sipat gawe piala, sadurunge ngajokake klaim sampeyan. Merga nyuwun pranatan legal kanggo ndhukung panyuwunan sampeyan.

We propose model email complaint complaints kanggo supplier ing kasus produk non-conforming ing dimensi.

Judhul: Panjaluk mbalek maneh kanggo produk sing ora patuh

Sir / Madam,

Minangka bagéan saka kontrak [nomer utawa nomer kontrak] sing ngubungake perusahaan sampeyan karo kita, kita dhawuh [jumlah + jeneng produk] ing [tanggal], kanggo total jumlah order.

Kita nampa produk ing [tanggal panrimo]. Nanging, ora sesuai karo gambaran katalog sampeyan. Pancene, dimensi sing dituduhake ing katalog sampeyan yaiku [dimensi], nalika produk sing ditampa ngukur [dimensi]. Mangga nemokake nempelake foto sing mbuktekake non-aturan produk dikirim.

Ing ngisor artikel 211-4 saka Kode Konsumen, nyatakake yen sampeyan diwajibake ngirim produk miturut contract sales, mohon mbalekake produk kasebut nganti [jumlah].

Looking forward kanggo jawaban sampeyan, monggo nampi, Madam / Sir, ekspresine raos remen.

[Signature]