Print Friendly, PDF & Email

Kanggo Éric Dupond-Moretti, "kita kabeh kudu padha, anggota saka kementerian sing padha, njaga kapercayan ing mbesuk lan netepi pangarepan wong Prancis sing - utamane ing jaman angel iki - ora bisa nindakake tanpa layanan umum keadilan ”.

Babagan langkah-langkah sing bakal ditindakake:

- Layanan resepsi unik kanggo litigant bakal tetep mbukak nanging janjian

- Kagiyatan kehakiman bakal dikelola ing ngarsane wong-wong sing "diundang kanthi bener", kanggo netepi langkah-langkah kesehatan sing ditrapake kanggo koval-19

- Penyebaran laptop, sing ora ana ing kurungan kaping pisanan, utamane kanggo para clerks, kudu rampung "sanalika bisa"

- Tindakan kesehatan bakal dileksanakake kanggo staf pakunjaran uga kanggo staf sing kudu pas wektune lan rutin

- Babagan kunjara sing luwih khusus: "kepatuhan tumindak kesehatan ora bisa dipertanyakan kahanan urip kayata ngunjungi kamar utawa kerja ing tahanan", tambah Éric Dupond-Moretti. Sajrone lockdown Maret, kabeh kunjungan lan kegiatan mandheg

- Kagiyatan agen perlindungan yudisial tumrap para mudha (PJJ) uga bakal dijaga "kanthi adaptasi lan pancegahan

maca  Seni Facebook lan iklan