Print Friendly, PDF & Email

Rincian kursus

Pasar tenaga kerja kompleks lan saya ganti. Mulane penting kanggo nyedhaki rembugan gaji kanthi mesthekake yen sampeyan wis nggawe rintangan ing sisih sampeyan. Kanggo nindakake iki, sampeyan kudu golek informasi supaya cocog karo pasar sampeyan, takon dhewe pitakonan sing bener babagan kabutuhan sampeyan, dadi cetha babagan nilai sampeyan lan nyiapake argumentasi sing efektif. Pelatihan iki ditujokake kanggo sampeyan sing pengin ngoptimalake negosiasi gaji, apa sampeyan golek kerja utawa jabatan, apa wae umur, tingkat pendidikan utawa profesi sampeyan. Ingrid Pieronne menehi saran babagan carane nyiyapake sing paling apik, informasi sing sampeyan kudu ndeleng kanthi luwih jelas, uga aturan dhasar rembugan gaji.

Latihan sing ditawakake ing Linkedin Learning nduweni kualitas sing apik. Sawetara wong ditawakake kanthi gratis sawise mbayar. Dadi, yen topik narik minat sampeyan ora ragu-ragu, sampeyan ora bakal kuciwa. Yen sampeyan butuh luwih akeh, sampeyan bisa nyoba langganan 30 dina kanthi gratis. Sanalika sawise ndhaptar, batal nganyari maneh. Sampeyan bisa yakin manawa sampeyan ora bakal dikenani biaya sawise masa uji coba. Kanthi sewulan sampeyan duwe kesempatan kanggo nganyari dhewe babagan akeh topik.

Terus maca artikel ing situs asli →

maca  Ngembangake kecerdasan emosi sampeyan