Print Friendly, PDF & Email

Teleworking: rencana tumindak kanggo ngiyatake panggunaan

Amarga tingkat sirkulasi virus sing dhuwur banget lan variane, Jean Castex njaluk perusahaan supaya waspada babagan risiko kontaminasi lan nyebutake panelitian paling anyar sing ditindakake dening Institut Pasteur sing nuduhake manawa papan kerja makili 29% kasus sing diidentifikasi.

Kabeh perusahaan sing kudu terus ngupayakake teleworking sabisa-bisa nalika njaga pasuryan kanggo karyawan sing pengin. Tujuane yaiku paling ora 4 saka 5 dina ing teleworking.

Nanging sanajan ana macem-macem intervensi Pamrentah kanggo ngelingake masarakat yen teleworking kudu dadi aturan kanggo kabeh kegiatan sing ngidini, level teleworking isih luwih murah tinimbang wulan November.

Kanggo ngiyatake efektifitas panggunaan telework, instruksi tanggal 18 Maret 2021 saka Menteri Dalam Negeri, Menteri Tenaga Kerja lan Menteri Pelayanan Publik mula njaluk Prefek departemen sing diseliaake kanthi luwih apik, sijine rencana tumindak.

Pandhuan iki nemtokake manawa rencana tumindak iki bisa uga nyedhiyakake:

kontak sistematis karo perusahaan sing ...

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Komunikasi ing lingkungan multikultur