Print Friendly, PDF & Email

Jaringan sosial saiki dadi bagéan saka urip saben dina kanggo pangguna internet. Padha digunakake kanggo sesambungan karo kulawargane (kanca lan kulawargane), ngetutake kabar, ngerti acara sing cedhak karo omah; nanging uga kanggo nemokake proyek. Mulane luwih apik kanggo ndhelikake kegiatan kita ing web liwat jaringan sosial. Iku ora umum kanggo recruiter mangsa kanggo ngunjungi profil Facebook kanggo njaluk idea saka calon, nggawe kesan apik banget penting, nanging kegiatan Facebook sampeyan uga ora cocok kanggo kabeh.

Nggawe apa wae sadurunge, kewajiban?

Sampeyan ora kudu mbusak isi sing lawas, ing Facebook utawa liyane jaringan sosial. Sampeyan malah biasa pengin ngerteni kenangan kegiatan sampeyan sawetara taun kepungkur. Nanging sing ora ateges sampeyan ora kudu tetep waspada. Pancen, yen sampeyan duwe postingan sing ngeramake, iku duweni risiko kanggo ngalang-alangake, amarga sapa wae bisa tiba ing profil kasebut. Urip pribadimu bisa nandhang sangsara uga uripmu profesional. Mulane luwih becik kanggo nglakoni reresik kanggo ngreksa marang intrusi.

Yen sawetara sing nganggep awak dadi kebal, amarga samubarang publikasi ngganggu sawetara taun, ngerti yen sanajan taun 10, publikasi bisa duwe akibat negatif. Pancen, cukup umum kanggo ndeleng iki, amarga aku ora mancing kanthi gampang ing jaringan sosial, sembarang istilah ambigu bisa cepet dadi ajurmumur kanggo reputasi sampeyan. Tokoh-tokoh publik minangka pranata sing pisanan amarga koran ora ragu-ragu ngirim publikasi lawas kanggo nggawe polemik.

maca  Temokake AccountKiller, pandhuan pangguna universal sing mbantu sampeyan nyingkirake akun rekening.

Mulane kudu disaranake supaya mundur saka publikasi Facebook lawas sampeyan, supaya sampeyan bisa ngresiki antarane urip sadurunge lan saiki. Sampeyan uga bakal luwih nyenengake lan prasaja kanggo nelusur profil yen jurang wektu ora amba banget.

Mbusak publikasinya, sederhana utawa rumit?

Yen sampeyan pengin miwiti reresik profil, sampeyan duwe solusi sing beda-beda miturut kabutuhan sampeyan. Sampeyan mung bisa milih kiriman kanggo dibusak saka profil sampeyan; sampeyan bakal nduweni akses menyang saham, foto, statute, etc. Nanging tugas iki bakal banget dawa yen sampeyan pengin nggawe pambusakan gedhe, lan sampeyan ora bisa ndeleng sawetara publikasi sajrone ngurutake. Bab sing paling praktis yakuwi ngakses pilihan sampeyan lan mbukak riwayat pribadi, sampeyan bakal nduweni akses menyang opsi liyane, kayata panaliten kayata ing ngendi sampeyan bisa mbusak kabeh tanpa risiko. Sampeyan uga bisa ngakses pambusakan riwayat pribadi kalebu komentar lan nyebataken "Aku seneng", utawa identifikasi, utawa publikasi panjenengan. Mulane bisa nggawe pambusakan gedhe saka pilihan sampeyan, nanging kabeh iki bakal entuk wektu sing dawa. Lengen awakmu kanthi wani sadurunge operasi kuwi, nanging ngerti yen sampeyan bisa nindakake saka komputer, tablet utawa smartphone sing cukup praktis.

Gunakake alat kanggo pindhah luwih cepet

Iku cukup umum ora duwe akeh data kanggo dibusak ing profil Facebook, nanging sing ora ateges yen tugas bakal cepet, cukup sing nalisir. Yen sampeyan nggunakake jaringan sosial iki kanggo sawetara taun, akumulasi bisa dadi penting. Ing kasus iki, nggunakake alat sing resik bisa migunani banget. Ekstensi Chrome sing jenenge Social Book Post Manager ngijini sampeyan kanggo proses kegiatan profil Facebook kanggo nyedhiyakake pilihan pambusakan sing efisien lan cepet. Sawise sampeyan nganalisa aktivitas sampeyan, sampeyan bakal bisa mbusak kanthi tembung kunci lan bakal nylametake sampeyan akeh wektu kanggo asil efektif.

maca  Perangkat lunak pengolah kata

Sampeyan bisa milih aplikasi Facebook Post Manager gratis sing wis diatur kanthi cepet. Saka alat iki, sampeyan bisa mindhai publikasi kanthi cepet kanthi milih taun utawa malah sasi. Sawise analisis rampung, sampeyan bakal nduweni akses menyang seneng, komentar, publikasi ing tembok lan kanca-kanca, foto, enggo bareng ... Sampeyan bisa milih sing pengin dibusak utawa milih total panahan. Aplikasi bakal nindakake iki kanthi otomatis, supaya sampeyan ora perlu mbusak kanthi manual saben publikasi wektu.

Kanthi jinis alat kasebut, sampeyan ora bakal perlu khawatir babagan publikasi sing ora jelas utawa kompromi sing bisa ditemokake ing wektu paling ora dening wong sing jahat.

Aja ngecemke pentinge jaringan sosial lan profil sing nggambarake gambar sing dikirim maneh menyang wong sing dikasihi, nanging uga kanggo lingkungan profesional sampeyan.

Lan banjur?

Kanggo ngindhari pembersih radikal sawisé sawetara taun, mbayar manungsa waé apa sing dikirim ing jaringan sosial. Facebook ora kasus sing terisolasi, saben tembung bisa duwe akibat positif lan negatif, lan mbusak isi ora tansah solusi sing pas wektune. Apa sing bakal katon lucu lan resik ora kudu dadi manajer mangsa sing bakal tiba ing foto sing dianggep kurang becik. Saben pangguna kudu nggawe pilihan privasi, ngurutake kontak sing ditambah, lan ngawasi aktivitase dhewe ing Facebook. Nglakokne tindakan sadurunge kasalahan digawe minangka solusi efektif kanggo nyegah masalah.
Nanging, yen sampeyan salah, pindhah menyang pilihan kanggo mbusak konten sampeyan kanthi efisien lan cepet nalika sampeyan pindhah tanpa perlu liwat alat nalika sampeyan nyeret tulisan kompromi.

maca  Setel kothak layang sampeyan minangka kothak musik

Mupangat profil Facebook sampeyan dadi kabutuhan kaya apa wae kanggo jaringan sosial liyane. Ana alat kanggo ngurutake kanthi cepet lan cekap kanggo ngiringi sampeyan ing tugas sing mbebayani nanging luwih akeh. Mesthine, pentinge jaringan sosial saiki ora ngidini ninggalake foto utawa lelucon sing dipikir ing mata kabeh. Manajer proyek bakal kerep nemokake babagan Facebook kanggo ndeleng profil kandidat lan unsur apa wae sing ditemokake negatif bisa nggawe sampeyan kelangan rekrutmen sanajan unsur iki kira-kira sepuluh taun. Apa sing bakal cepet lali bakal tetep ing Facebook anggere sampeyan ora resik lan wis ngerti yen internet ora bakal lali apa-apa.