Print Friendly, PDF & Email

Sawise artikel kita kanggo mbantu nulis a email kanggo nanggepi panjalukan kanggo informasi saka saka kolegaIki minangka artikel kanggo mbantu sampeyan nanggapi panjalukan kanggo informasi saka pengawas.

Sawetara tips kanggo nanggapi panjalukan kanggo informasi saka pengawas

Konten email sing ditujokake menyang supervisor sampeyan bakal padha karo sing bisa dikirim menyang kolega, mung bakal ganti nada. Apa wae topik panjaluk informasi, email sampeyan kudu kalebu:

  • Retno saka panyuwunan kasebut
  • Unsur jawab sing paling tepat bisa, utawa yen perlu pratondo saka wong sing bisa mbantu luwih becik tinimbang sampeyan
  • A ukara sing nuduhake yen sampeyan ana ing pembuangan.

Email templat kanggo nanggapi panjalukan kanggo informasi saka pengawas

Punika cithakan email kangge nanggapi kanthi saé tumrap panyerat ingkang nyuwun informasi.

Judhul: Panjaluk informasi babagan proyek X

Sir / Madam,

Aku bali menyang sampeyan sasampunipun nyuwun panjalukan babagan informasi babagan Project X, yaiku bagean saka. Mangga nemtokake lampiran menit saka rapat proyek lan laporan tutup proyek. Aku uga nglumpukake tongkat-tonggak saben wulan sing bakal menehi saran babagan proses proyek kasebut sajrone mangsa kasebut.

Aku ngidini aku kanggo nulis [jeneng kolega] ing salinan email iki. Dheweke banget melu ing lapangan lan bakal bisa ngandhani sampeyan luwih apik tinimbang aku babagan kabeh aspek operasional proyek.

Aku tetep ing pembuangan kanggo informasi luwih lengkap,

Sincerely,

[Tandha] "

maca  Templat email kanggo nanggapi panjalukan kanggo informasi saka kolega