Print Friendly, PDF & Email

 

Ringkesan:

Ketik teks salah | 04 men
Bagian surat langsung1 | 30 min
Bagian surat langsung2 | 15 min
Hierarkisasi Keamanan | 06 min
Owahi Gaya | 05 min
Ringkesan Otomatis  | 09 min
Gaya ringkesan | 03 min
Nomer Khusus Kaca | 05 min
PDF Interaktif karo Isi 
Deleng uga 02 kula

 

 

Cara cepet ngetik teks palsu ing Microsoft Word. Prinsip sing ora dingerteni ing piranti lunak pangolah tembung iki, kita duwe kemungkinan kalebu Lorem Ipsum kanthi langsung ing dokumen.

Kanggo 2 kemungkinan iki kasedhiya kanggo kita:

  • cara pertama, ketik = lorem () ing kaca kita. Elinga yen sampeyan bisa nemtokake nomer ing kurung sing cocog karo nomer paragraf lan nomer baris sing dikarepake.
  • Cara liya, ketik = rand () ing kaca kita. Rand saka acak. Wektu iki, kita bakal entuk teks acak sing basane cocog karo basa piranti lunak.


Kepiye cara nindakake prosedur kanggo nggawe surat pribadi?

Bagean siji ing seri video sing dikhususake kanggo mail langsung ing Word.

Kita ndeleng cara nyambungake jinis aksara une avec basis data Excel. Cara nyaring lan ngurutake database iki kanggo nulis mung kanggo wong tartamtu.

Banjur kita lebokake variabel (sawah) ing dokumen Word kita.

Kita ndeleng kasus tanggal eri sajrone sambungan OLE DB sing ditrapake Word minangka standar. Kita kudu ngowahi format Anglo / Saxon dadi Format Eropa. Nanging gunakake uga format elemen sing dienkripsi kanggo entuk tampilan moneter.

Banjur kita bisa nindakake campuran kanggo ngasilake kabeh surat pribadi.



Kita nerangake prosedur sing bakal ditindakake supaya ngasilake amplop lan label sing dipersonalisasi sajrone nggabungake mail Microsoft Word.

Bagean XNUMX seri video Direct Mail ing Word.

maca  Saka OPCA nganti OPCO: evaluasi kaping pisanan

Saka dokumen kosong, kita miwiti gabungan mail, kanggo nggawe format file sing bener.

Banjur kita lebokake kolom ing panggonan sing pas sing kasedhiya kanggo tujuan iki. Ati-ati nalika nggawe label, kita mung nggawe label pisanan ing sheet banjur nganyari. Kode "Registrasi Sabanjure" ngidini kita milih nomer label saben registrasi sing dikarepake ing sheet.

Kita rampung kanthi nggabung supaya bisa ngasilake akeh kaca kaya sing ana cathetan ing basis data Excel.



Cara nggawe format judhul kanthi cepet ing dokumen Microsoft Word supaya sampeyan bisa nggawe dhaptar isi mengko.

Nomer utawa prioritas poin utama dokumen Word kita bisa uga ngelu banget. Nanging, kanthi nggunakake model judhul sing wis ana ing piranti lunak, bisa ditindakake kanthi gampang.

Langkah pertama yaiku milih gaya penomoran sing ana gandhengane karo gaya judhul. Banjur kita kudu ngandhani Word babagan judhul sing beda ing dokumen (judhul1, judhul2…).

Langkah penting iki kanggo kabeh laporan, tesis utawa disertasi sing apik minangka wiwitan kanggo ringkesan otomatis.



Cara ngganti format gaya ing Microsoft Word.

Kita ndeleng cara nggawe hirarki kanthi cepet. Lan kepiye cara nggunakake set utawa set gaya iki ing dokumen liyane.

Supaya bisa ngowahi gaya, sing paling cepet yaiku nggawe model langsung ing dokumen sing mbukak. Kanggo nindakake iki, kita milih teks sing wis ditrapake gaya lan modifikasi modhifikasi kasebut. Banjur klik tengen ing jeneng gaya / nganyari supaya cocog karo pilihan sampeyan.

maca  Pandhuan sistem io

Sawise kabeh gaya wis dicocogake karo selera utawa piagam grafis perusahaan, kita bisa nyimpen sakumpulan gaya. Ing pita Creation, kita mbukak kabeh model sing diusulake lan milih "Simpen minangka gaya anyar".

Game kasebut bakal dimuat maneh ing dokumen Word liyane.



Cara ngasilake ringkesan otomatis ing Microsoft Word.

Sawise ngerti carane nggawe judhul ing video sadurunge, pungkasane kita ngrampungake nggawe isi konten.

Kita mlebu dokumen sing pengin ringkesan mbesuk banjur ing pita "Referensi / Dhaptar / Daftar isi kustom", kita nemtokake model sing dikarepake.

Nalika ringkesan dilebokake ing kaca kasebut, kita bisa nyathet yen tautan hiperteks digawe ing judhul kanggo nemokake lokasi teks ing kaca.

Manungsa waé yen nggawe modifikasi judhul ing file kasebut, kudu nganyari ringkesan kanthi "klik tengen / nganyari kolom", kanggo ndeleng modifikasi pungkasan.



Sawise nggawe ringkesan kanthi otomatis, kita bisa ndeleng cara ngowahi gaya ing dhaptar isi.

Pancen, generasi ringkesan menehi Word kesempatan kanggo nggawe gaya sing wis ditemtokake anyar kayata TM1 utawa TM2, kanggo dhaptar isi level 1.

Gaya iki dianyari kanthi otomatis minangka standar. apa sing kudu kita pilih paragraf sing bener lan suntingan lokal ing dokumen.

maca  Presidensi Prancis Uni Eropa: nguatake kerjasama Eropa nalika ngadhepi krisis cyber

Modifikasi iki bisa disimpen ing gaya kita yen pengin nggunakake diagram iki ing file liyane.



Kita nganakake nomer khusus saka kaca 3 dokumen, ngliwati kaca pisanan.

Cara ngetungake kaca dokumen Word tanpa ngetrapake kaca sampul utawa ringkesan.

  • Kanggo iku, kita pancen butuh istirahat bagean ing antarane kaca sing kudu diwiwiti kanthi nomer lan kaca sadurunge.
  • Banjur kanthi nyelehake awake dhewe ing sikil kaca sing diwiwiti nomer kita kudu mateni tombol "disambung karo sing sadurunge".
  • Ing nomer kaca, luwih dhisik bakal milih format nomer sing bakal diwiwiti tanggal 1.
  • Lan banjur bisa masang nomer ing sisih ngisor kaca kanthi model sing dikarepake.

 



Cara nggawe PDF interaktif utawa diwenehi tag saka file Word sing ngemot ringkesan otomatis.

Kabeh kedadeyan nalika nyimpen file kita. Yen sampeyan milih nggawe file PDF, sampeyan bisa mbukak pilihan simpen kanggo mriksa kothak: nggawe bookmark saka judhul Tembung.

Pungkasane, kita entuk file PDF kanthi kemungkinan ngeklik tombol kanthi wujud tetenger sing menehi ringkesan ing bentuk link interaktif.

 



Terusake maca artikel ing situs asli →