Karya modern wis digawe Risiko Psikososial (PSR) a terus nambah masalah ing papan kerja. Dina iki kaku wis dadi resiko pisanan kanggo kesehatan buruh.

Kanggo majikan, nyegah RPS minangka kewajiban hukum amarga ana akibat sing signifikan ing kesehatan mental lan fisik individu. Iku uga a beban ekonomi lan kinerja utama kanggo perusahaan.

Ing konteks iki lan ndeleng macem-macem sumber stres lan sifat subyektif lan kadhangkala ora katon saka fenomena iki, perlu kanggo nyedhiyakake pedoman kanggo mbangun. pendekatan evaluasi lan pencegahan marang PSR. MOOC iki nawakake kabeh alat kanggo nggunakake pendekatan sing ketat kanggo diagnosa, evaluasi lan implementasine tumindak marang PSR.

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Pemrograman Internet of Things