Print Friendly, PDF & Email

 

Ing wayahe, luwih saka biasane, sampeyan mbuwang wektu kanggo ngirim lan nampa kabeh jinis email. Sampeyan kerep mungkasi pesen kanthi "Salam," "salam" utawa "salam" liyane. Sampeyan durung mesthi ngrancang sakanulis email marang bos sampeyan. Nanging apa karo kolega utawa karo supervisor sampeyan. Sampeyan pengin adaptasi lan nambah anyar babagan formula sing sopan sing sampeyan gunakake ing pungkasan email. Milih tembung sing biasa kanggo ngrampungake pesen bakal nambah kekuatan. Nanging mesthi nggunakake istilah sing ora cocog utawa singkatan saka jinis SMS bisa nyebabake perjalanan dalan. Sampeyan ora bisa nulis mung kanggo sapa wae. Utamane ing jagad profesional.

 

42 conto rumus sopan kanggo kalebu ing pungkasan email.

 

Mangkene 42 conto formula sopan sing bisa digunakake kanggo mungkasi email kanthi gaya. Maksudku surat lan dudu surat. Yen sampeyan arep ngirim surat liwat email. Cetha kanthi cetha ing awak pesen manawa ana dokumen, CV utawa surat sampul. Punapa mawon ruang lingkup dokumen sing sampeyan sertakan minangka lampiran. Yen huruf, bakal diakhiri nganggo ukara sopan klasik.

  • Sampeyan pancen,
  • Duweke,
  • Sincerely,
  • Kanthi salam
  • Kanthi matur nuwun,
  • Sira tulus,
  • Pengarepan sampeyan dina sing apik
  • Kanthi hormat,
  • Pakurmatan sampeyan,
  • Kanthi kabeh bab,
  • Sincerely,
  • friendships
  • Kabeh kanca,
  • Salam paling apik,
  • Nampa ucapan Salam sing tak ikhlas
  • Sugeng enjing
  • Good day,
  • Duwe sore sing apik
  • Apik kanggo minggu,
  • Duwe akhir minggu sing apik,
  • Duwe akhir minggu sing apik,
  • Kanthi solidaritas,
  • Karo kabeh dhukungan,
  • Karo kabeh tresno sandi,
  • Kanthi semangatku,
  • Karo muji,
  • Ditunggu maneh,
  • Ngarepake kolaborasi,
  • Tetep ing pembuangan,
  • Ngrungokake sampeyan,
  • Muga-muga sampeyan wis menehi informasi sing apik,
  • Ing pangarep-arep bisa mbantu,
  • Karo kabeh pertimbangananku,
  • Sugeng maca,
  • Ndeleng mengko,
  • Kanggo ngetutake,
  • Ditunggu tanggapan sampeyan,
  • Matur suwun,
  • Kanggo kesenengan,
  • Matur nuwun kanggo manungsa waé,
  • Matur nuwun sadurunge,
  • Sira sing tulus,
  • Salam paling apik,
maca  Carane nulis ringkesan profesional?

 

Rumus santun klasik kanggo kalebu ing kabeh mail sampeyan

 

  • Mugi-mugi panjaluk, Pak, pujian ingkang kula hormati.
  • Mugi-mugi panjenengan dalem, Pak, adicara prihatos ingkang kawula hormati.
  • Mugi-mugi panjenengan sedherek, Bapak, kanthi raos sumelang lan raos hormat.
  • Sumangga, Pak, Bapak, salam taklim.
  • Sumangga, Pak, paribasan kula hormati.
  • Tulung, Pak, jaminan sing tak hormati.
  • Nampa, Puan, Pak, salam hormatku.
  • Nampa, Puan, Pak, salam tulus.
  • Mangga nampa, Pak, salam, salam taklim.
  • Mangga nampa, Pak, salam, salam taklim.
  • Mangga nampa, Pak, salam, salam taklim.
  • Mugi-mugi panjaluk, Pak, pangarep-arepe pertimbangananku sing paling dhuwur.
  • Nampa, Pama, Pak, salam paling apik.
  • Mugi-mugi panjenengan dalem, Pak, adicara raos raos hormat lan pengabdian.
  • Mugi-mugi panjaluk, Pak, pangertosan raos raos setya.
  • Kalayan penghormatan ingkang kula tresnani, sumangga kula aturaken, Puan, Pak, pertimbangan ingkang paling kula laksana.
  • Ngenteni kesepakatan, monggo, Puan, Pak, salam sejati.
  • Yen sampeyan kepengin weruh proyek kasebut, ayo padha ketemu. Sumangga, Pak, Bapak, salam taklim.
  • Ditunggu tanggapanmu, tulung ditampa, Puan, Pak, salam taklim.
  • Nunggu jawaban saka sampeyan, aku njaluk sampeyan, Puan, Pak kanggo matur nuwun kanggo nampa ucapan salam sing tak hormati.
  • Ing perspektif iki, aku bakal ngucapke matur nuwun, Puan, Pak Salam, kanggo nampa salam hormat.
  • Nalika ngenteni wangsulan sing dakkarepake, aku njaluk tulung, Puan, Pak, salam taklim.
maca  Ngapikake skills nulis