Print Friendly, PDF & Email

Apa sampeyan kepingin weruh apa kegilaan? Penyakit sing bisa didiagnosis lan diobati? Akibat kepemilikan ala? Produk saka konteks sosial lan politik? Apa "wong edan" tanggung jawab kanggo tumindake? Apa kegilaan mbukak bebener sing ana ing masyarakat lan ing saben kita? Saindhenging sajarah, para pemikir gedhe, apa filsuf, teolog, dokter, psikolog, antropolog, sosiolog, sejarawan utawa seniman wis takon dhewe pitakonan sing padha lan wis ngembangake teori lan alat kanggo menehi jawaban. Kanthi Mooc "Sejarah perwakilan lan perawatan kegilaan", kita ngajak sampeyan nemokake.

Ing 6 sesi dokumenter, spesialis saka akademisi, kedokteran, lan budaya bakal nampilake 6 tema penting kanggo njawab pitakonan sampeyan babagan perwakilan lan perawatan kegilaan.

Yen sampeyan pengin entuk lan validasi kawruh babagan macem-macem pendekatan kanggo kegilaan sajrone sejarah lan ngerti debat kontemporer sing apik babagan kesehatan mental, MOOC iki bisa uga kanggo sampeyan!

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Tampilan wajib: apa kewajiban sampeyan ing 2021?