Print Friendly, PDF & Email

Nalika sampeyan sinau ilmu lan kesehatan, sampeyan kudu assimilate ewu tembung. Tembung-tembung kasebut digawe saka pirang-pirang bata, sing jumlahe diwatesi, lan gampang dingerteni. Tujuan saka kursus iki yaiku kanggo ngerteni sampeyan karo bata kasebut lan uga cara ngrakit, supaya, ngadhepi tembung sing durung nate dideleng sadurunge, sampeyan bisa ngilangi lan nyimpulake maknane amarga kawruh kasebut. sampeyan bakal angsal.

Kursus online gratis iki mula fokus ing etimologi kosakata ilmiah lan medis. Iki ditujokake kanggo siswa sekolah menengah sing nyiapake PACES, latihan paramedical, studi ilmiah, STAPS ... Iki uga ditujokake kanggo para siswa kursus sing beda-beda iki, uga sapa wae sing kasengsem ing etimologi.

Kajaba iku, MOOC iki nawakake persiapan tambahan, amarga tembung lan morfem (yaiku "bata etimologis" tembung) bakal ngenalake sampeyan menyang disiplin ilmiah anyar sing sampeyan durung ngerti: anatomi, biologi sel, biokimia utawa embriologi contone.

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Otomatis bisnis online karo Systèmeio