Print Friendly, PDF & Email

Iki minangka kesaksian babagan rekonsèsi sing ora biasa, kanthi owah-owahan lan umur enom (27 taun) saka mantan siswa ing kontrak pro saka wilayah Paris iki. Temokake critane Andrea.

Andréa, diploma IFOCOP sampeyan isih panas, yen kita bisa ngucapake kanthi mangkono.

Ya pancen, wiwit rampung latihan ing IFOCOP Paris XIe center sawetara minggu kepungkur. Aku seneng banget bisa ngetrapake judhul Asisten Eksekutif lan miwiti latihan profesional.

Aku duwe CV sampeyan ing ngarepku lan aku ngerti manawa sampeyan wis duwe gelar Master kanggo mulang ing kuliah lan sekolah menengah. Sampeyan uga gabung karo tenaga pengajar sajrone rong taun. Napa cepet banget, latihan kaya ngono sawise ngupayakake sampeyan kanggo entuk diploma pertama?

Nopo ngenteni Rong taun ngentekake mulang cukup kanggo aku ngerti yen ora bakal nemokake dalan tumrap pembangunan profesional ing kana. Sinau lan nyiapake lapangan kerja minangka salah sawijining perkara, olahraga lan ngalami kasunyatane saben dinane minangka perkara liyane. Aku dudu jinis sing nongkrong lan sambat, mula aku mikir babagan pilihan liyane. Aku ngomong babagan iki

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Ngembangake penjualan sampeyan kanthi berkelanjutan: Saka 0 nganti 1