Print Friendly, PDF & Email

Crita kasebut diwiwiti kanthi ora sah, kanthi pambocoran ekonomi sing ndadekake Thierry nolak kekarepane ing pasar kerja sawise rolas taun dileksanakake ing departemen pemasaran multinasional, pisanan dadi Asisten Pemasaran & Komunikasi, banjur dadi Kepala komunikasi kanggo perusahaan kasebut. Banjur ditindakake Thierry babagan 180 °, sing ora diramalake: (meh) tanpa sadhar, dheweke bakal dadi kepala perusahaan dhewe.

Minangka kasunyatan bisnis sawise kabeh klasik nanging ora nyenengake nalika sampeyan ngadhepi: dadi keluwih amarga alasan ekonomi nalika "kabeh gampang". Thierry, isih umur telung puluhan taun, ora ana sing istiméwa. 3 taun kepungkur, dheweke nandhang sangsara, kaya pirang-pirang karyawane, konsekuensi saka rencana penyusunan sing diwiwiti karo perusahaan induk perusahaane, Graham & Brown (spesialis desain interior) sing kantor pusaté ana ing Inggris.

Passage liwat kantor Pôle Emploi

Opsi "CSP" banjur diaktifake kanggo dheweke, yaiku "Kontrak Keamanan Profesional" sing kudu nuntun dheweke menyang réorientasi sing diadaptasi karo profile. Dheweke nampa, banjur ndaftar ing registrasi Pôle Emploi lan nemokake syarat ...

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Menyang bonus Macron sing dianyari kanggo karyawan "baris nomer loro"?